UAstream.Net » Інформація » Зробимо Україну чистою!

Зробимо Україну чистою!


20 квітня 2013 року відбудеться всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання парків, скверів та інших засмічених місць відпочинку людей – «Зробимо Україну чистою! 2013».

Багато міст та селищ приєдналися до акції «Зробимо Україну чистою! 2013», що її проводять громадські організації. Загалом до прибирання 20 квітня, коли відзначатимуть День довкілля, організатори планують залучити 200 міст та 100 000 учасників. Нагадаємо, що ініціатива «Зробимо Україну чистою!» є частиною всесвітнього руху, який поширився вже на 96 країн.

Попереднє наймасштабніше прибирання за часів незалежної України відбулось 28 квітня 2012 року. Тоді акція «Зробимо Україну чистою! 2012» об’єднала більше 51 000 учасників зі 110 населених пунктів, які вийшли в робочий день для того, щоб проявити свою громадську позицію і зробити Україну чистою. Детальні результати акцій 2012 і 2011 років, та перелік співорганізаторів дивіться на сайті – http://letsdoit.org.ua/

Зробимо Україну чистою!


«Зробимо Україну чистою!» – це громадська ініціатива, заснована заради здійснення мети важливої для багатьох людей, і яка діє на принципах співпраці, некомерційності і неполітичності.
Мета проекту – не просто прибрати зелені зони від сміття, а змінити ставлення українських громадян до життєвого простору та прищепити в суспільній свідомості потребу не смітити і піклуватися про довкілля.
Завдяки всеукраїнському охопленню, проект стає масштабним, набирає патріотичного забарвлення і містить елементи екологічного виховання.


Долучіть своє місто до участі в акції «Зробимо Україну чистою!»
обрати місце прибирання http://letsdoit.org.ua/clean/place/
зареєструватися http://letsdoit.org.ua/clean/form/

Скачати Зробимо Україну чистою! скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.