UAstream.Net » Російськомовні фільми » Habitat. Їжа з піднебесної (ефір від 14.04.2013) SATRip
Habitat. Їжа з піднебесної (ефір від 14.04.2013) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Середовище. Їжа з піднебесної
Рік випуску: 2013
Жанр: документальний
Режисер: Катерина Абдулова

Слово китайський в нашій країні стало символом слова неякісний. Ми боїмося товарів китайського виробництва як вогню. Ми боїмося цих продуктів не просто так, в інтернеті повно інформації що вони небезпечні. Найстрашніше що від китайських товарів нікуди не дінешся. Але виявляється, існує і "гарний Китай" - товари і продукти, що володіють високою якістю, просто потрібно навчитися знаходити їх.
Майже половина рибної продукції, яка продається в Росії, родом з Китаю. Правда, на етикетці це зазначено не завжди. Як же китайська риба перетворюється в російську? Виявляється, путасу і хека китайського виробництва відправляють в транспортній тарі постачальника на деякі рибопереробні заводи Росії. Там її чистять, ріжуть і фасують. При цьому в якості виробника на етикетці зазначена російська компанія. Експерти розкажуть, як при купівлі відрізнити псевдороссийскую рибу та інші подібні товари.

Випущено: россия, ТК "Профі ТБ", ВАТ "Перший канал"
Тривалість: 00:51:57
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 704x400, 25.00 fps, 1499 Kbps
Аудіо: MPEG Audio Layer 3, 48000 Гц, стерео, 192 Kbps
Розмір: 632 Mb

Habitat. Їжа з піднебесної (ефір від 14.04.2013) SATRipHabitat. Їжа з піднебесної (ефір від 14.04.2013) SATRipHabitat. Їжа з піднебесної (ефір від 14.04.2013) SATRip

Скачать: Среда обитания. Еда из поднебесной (эфир от 14.04.2013) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Habitat. Їжа з піднебесної (ефір від 14.04.2013) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.