UAstream.Net » Програми » Photodex ProShow Gold 5.0.3310
Photodex ProShow Gold 5.0.3310

ProShow Gold - програма для професійного створення презентацій від Photodex. Утиліта підтримує роботу з шарами і дає можливість використовувати необмежену кількість шарів для кожного слайда. Програма підтримує прозорість для файлів PSD, PNG, TIFF, GIF, дає можливість використовувати маски шару, ефекти переходу, градієнтну заливку або обведення кольором. Фотографії, з яких складається презентація, можна редагувати, застосовуючи до них такі інструменти, як підвищення чіткості, зміна контрастності і насиченості кольорів.
Презентація може містити підписи, в тому числі і анімовані, фонову музику. Готовий проект може бути збережений в один з 14 форматів, у тому числі в HD Video, Flash і QuickTime. На відміну від версії Producer даної програми, Gold-версія не має можливостей, орієнтованих на бізнес, але відмінно підійде для домашнього використання.

Рік Випуску: 2013
Системні вимоги: Windows XP/Vista/7/8
Розрядність: 32bit
Мова інтерфейсу: Англійська + Російська
Терапія в комплекті (патч)
Розмір: 35.2 mb.

Скачати/Download Photodex ProShow Gold 5.0.3310 :

Скачати Photodex ProShow Gold 5.0.3310 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.