UAstream.Net » Книги » Photoshop для фотографа Частина V
Photoshop для фотографа Частина V

"PHOTOSHOP для фотографа. Частина V" є продовженням попередніх випусків з корисними, прекрасно оформлені і доступними для легкого сприйняття уроками, які поряд з неоціненну допомогу по поліпшенню якості фотографій також допоможуть стати кваліфікованим користувачем Adobe Photoshop.
Як і в попередніх випусках ця книга містить 100 уроків, підготовлених різними авторами-перекладачами. У кожному уроці є посилання на скачування додаткового матеріалу до цього уроку з різних сайтів мережі.
Слід зауважити, що в деяких уроках наведено посилання на стічні картинки, які необхідно придбати, і один або два рази посилання виявилися недійсними. Тим не менш, у таких випадках в мережі завжди можна знайти відповідні зображення для виконання уроків.

Автори: Енін М., Партусова Ю., Мірошниченко В., Садыгалиев М. та ін.
Рік видання: 2012
Мова: російська
Формат: EXE
Розмір: 152,5 Мб

Скачати/Download Photoshop для фотографа Частина V :

Скачати Photoshop для фотографа Частина V скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.