UAstream.Net » Журнали » Смачно! № 7 СВ 2017. Млинці, омлети, деруни
Смачно! № 7 СВ 2017. Млинці, омлети, деруни

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 7 СВ, 2017
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 36,49 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Млинці, омлети, деруни" - секрети приготування найтонших млинців, найпухкіших оладків, найніжніших сирничків.
*Млинці - шпинатні, шоколадні, рожеві, запіканка з млинців, бендерики з м’ясом, яблучні, бананові*
*Оладки - овочеві, з какао, сирні...*
*Сирники - ванільні, лимонні, картопляні, пікантні, парові...*
*Деруни - вівсяно-картопляні, з лососем, в горщику, цибулеві...*
*Омлети*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!
Смачно! № 7 СВ 2017. Млинці, омлети, деруни Смачно! № 7 СВ 2017. Млинці, омлети, деруни Смачно! № 7 СВ 2017. Млинці, омлети, деруни Смачно! № 7 СВ 2017. Млинці, омлети, деруни
d o w n l o a d :
Скачати Смачно! № 7 СВ 2017. Млинці, омлети, деруни скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.