UAstream.Net » Журнали » Смачно та просто № 10, 2018 | Украина
Смачно та просто № 10, 2018 | Украина

Назва: Смачно та просто
Номер видання: № 10 жовтень
Рік видання: 2018
Видавець: ТОВ «ВД "Зеніт"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 37,08 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (булочки "Бухти", печінковий паштет, мармурове печиво, сирні мафіни, торт "Спартак" і "Прага", шарлотка на кефірі, кекс апельсиновий та ін.) * "Корисний продукт": гриби * Салати та закуски * "Ситне друге": фаршировані кабачки, качка, запечена у фользі, тушкована свинина з айвою, домашні рибні палочки із цукіні та кропом та ін. * "Апетитне асорті": гарбузові оладки, запечена цвітна капуста в сирному соусі, куряча грудка в листковому тісті, слабосолона салака пряного посолу, імеретинський сир * "Солодощі": морквяні кекси, Яблучний пиріг, вершково-ананасовий торт, пиріг із капучино та грушами, мигдальні мафіни, сирні міні-пончики та ін.
Смачного!
Смачно та просто № 10, 2018 | Украина Смачно та просто № 10, 2018 | Украина Смачно та просто № 10, 2018 | Украина
DOWNLOAD:
Скачати Смачно та просто № 10, 2018 | Украина скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.