UAstream.Net » Книги » Speak English! Розмовні теми. 4 клас
Speak English! Розмовні теми. 4 клас

НазваниеSpeak English! Розмовні теми. 4 клас.
Автор: Левицька К. В., Хоролець О. Г.
Рік: 2013
ISBN 978-617-686-061-7
Стор.: 144
Вид-во: Х.: Весна
Формат: pdf
Розмір: 22,08 Мб
Мова: англ./укр.

Збірник розмовних тем з англійської мови укладено відповідно до чинної Навчальної програми для 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів з вивченням іноземних мов, затвердженої Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.
Він містить тексти з перекладом українською мовою, питання до текстів та тренувальні діалоги з вправами на закріплення. У збірнику також подано варіанти для спілкування з батьками та їх можливі відповіді. Завдяки цьому батьки також зможуть приймати участь у процесі вивчення мови, що зробить його більш різноманітним. Наприкінці кожної теми подані цікаві завдання та тематичні вірші.
Видання розраховане на вчителів англійської мови та учнів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів. Посібник може бути використаним для роботи у класі та вдома.

Speak English! Розмовні теми. 4 клас Speak English! Розмовні теми. 4 клас

Завантажити:
Скачати Speak English! Розмовні теми. 4 клас скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.