UAstream.Net » Відео уроки » Введення в HTML5 [Спеціаліст]
Введення в HTML5 [Спеціаліст]

Мова HTML5 - відповідь веб-розробників на давно назрілі вимоги звичайних користувачів у міжнародній павутині. Революційним відзнакою HTML5 від попередніх технологій є інтеграція в HTML5 не тільки HTML4, але і XHTML1, а також DOM2HTML (особливо javascript).
Центр «Спеціаліст» пропонує Вам авторизований курс Microsoft «М50564 Введення в HTML5».
HTML5 ідеально пристосований для роботи з новітніми мультимедійними веб-додатками. З використанням HTML5 Ваші сайти та програми стануть більш інтерактивними і захоплюючими. Вам більше не потрібно використовувати Adobe Flash і Microsoft Silverlight - їх можливості інтегровані безпосередньо в HTML5.
Мобільні пристрої - новітнє рішення для сучасної людини, і HTML5 чудово підходить для цих пристроїв.
Ви не хочете залишитися в минулому? Намагайтеся йти в ногу з часом? Боретеся за підвищення Вашої конкурентоспроможності? - Це Ваш курс. Опануйте новими горизонтами HTML5 в «Фахівці»
Ви навчитеся працювати зі структурними та семантичними тегами, об'єктами Canvas, аудіо та відео. Ви дізнаєтеся новітні можливості створення офлайнових додатків і про їх підтримку у поточних версіях браузерів. Ви значно розширити діапазон можливостей, що включає елементи форм, API, мультимедіа, структури та семантики.

Рік Випуску: 2012
Автор: Сергій Юрійович Шуйков
Тривалість: 7:12:00
Мова: Російська
Формат відео: WMV
Відео: Windows Media Video 9, 1024x768, ~1065kbps, 29.97fps
Аудіо: WMA, 48kbps, 44100Hz mono
Розмір: 723 мб.

Скачати/Download Введення в HTML5 [Спеціаліст] :

Скачати Введення в HTML5 [Спеціаліст] скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.