UAstream.Net » Ігри » Петька й Василь Іванович 2: Судний день
Петька й Василь Іванович 2: Судний день

Петька й Василь Іванович 2: Судний день
1999 | Жанр: анімований квест | PC | РОС | 287 Mb

Петька и Василий Иванович 2: Судный день - Плыл Чапаев по реке...Чемодан держал в руке...Но не доплыл, бедняга, и виной тому не белогвардейская пуля, а козни тех самых недобитых инопланетян, что позарились год тому назад на пуп земли в деревеньке Гадюкино.

І що задумав, іроди. Рідного нашого Василя Івановича в кіборга вирішили перетворити і в термінатора. Але не тут-то було.Вирвався Василь Іванович з їх зелених лап, тільки наполовину покруч та залозками підправлений і прямо з Місяця в рідне Гадюкино, шукати, так би мовити, себе натурального, неметалевих.
Отже, студія SKIF в обстановці найсуворішої таємності нарешті сваял новий шедевр.Для тих, хто весь цей час турбувався про долю комдива, скажімо, що зовні Василь Іванович постраждав мало, Петько так і зовсім залишився колишнім, а от багато наших старі знайомі з минулої гри змінили не тільки батьківщину і колір шкіри, а й професію.
Нові герої теж, звичайно будуть: наприклад, хлопчик Білл, спеціаліст по вікнах ... скляр, загалом. І нові технології - інопланетяни на Землі розгорнулися на всю, і оттрехмерілі свої катакомби за останнім словом техніки, тобто графіки.
Системні вимоги:
PII-200 / 32M RAM / 16M Video 3D, Windows XP, DirectX 9.0
Петька й Василь Іванович 2: Судний день

Петька й Василь Іванович 2: Судний день

Download
Скачати Петька й Василь Іванович 2: Судний день скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.