UAstream.Net » Ігри » Петька 6: Нова реальність
Петька 6: Нова реальність

Петька 6: Нова реальність
2005 | Жанр: анімований квест | PC | РОС | Ліки | 781 Mb

«Петька 6: Нова реальність» - нова історія про пригоди знаменитих героїв, що стане справжнім подарунком для фанатів серії.

Недовго відпочивали улюблені багатьом герої - Петька і Василь Іванович. Нові пригоди вже чекають їх! Легендарний комдив і його ординарець хотіли просто попити пивка, а тепер доведеться відновлювати паритет між війнами Пітьми і Світла, а заодно й Анку рятувати.
Вас чекають більше 60 ігрових сцен, зустрічі зі старими і новими героями, ні з чим не порівнянний гумор, а також повністю тривимірні, а не мальовані декорації і персонажі.
Особливості гри:
-Петько тепер в 3D! Петька й Василь Іванович знайшли новий вимір!
-Нова реальність. Зустріч зі старими героями в новій обстановці.
-Неперевершений гумор. Більше гумору, пародій, знущань, жартів, приколів і анекдотів.
-Розмір має значення.Ще більше, ще довший - більше шістдесяти ігрових сцен у високому дозволі і декілька десятків персонажів, як уже знайомих по попередніх частинах, так і абсолютно нових.
-Вірність традиціям. Продовження самої популярної вітчизняної серії квестів.
Системні вимоги:
Windows XP / Vista / 7;Процесор Pentium III 1.0 Ггц; Пам'ять 512 Мб; 3D-відеоадаптер з пам'яттю 64 MБ, сумісний з DirectX 9.0c; Вільне місце на ЖД 850 Мб

Петька 6: Нова реальність

Петька 6: Нова реальність

Download
Скачати Петька 6: Нова реальність скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.