UAstream.Net » Журнали » Смачно та просто № 6 2018
Смачно та просто № 6 2018

Назва: Смачно та просто
Номер: № 6 червень 2018
Видавець: ТОВ «ВД "Зеніт"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 59,14 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (шоколадні капкейки, цукерки, печиво, пиріжки, торт "Прага") * "Корисний продукт": малина * "Перші страви": окрошка * Ситне друге": бігос, каннеллоні, короп із сиром та іш. * "Салати та закуски" * "Напої" * "Десерти": пончики, ванільна запіканка, мультифруктове морозиво, різнокольорове желе * "Випічка": м’ясний пиріг, йогуртові кекси, фруктові тарталетки, тарт із полуницею тощо

Смачного!
Смачно та просто № 6 2018 Смачно та просто № 6 2018 Смачно та просто № 6 2018 Смачно та просто № 6 2018
DOWNLOAD:
Скачати Смачно та просто № 6 2018 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.