UAstream.Net » Відео уроки » Створення анімованих видеооткрыток в Photoshop CS6
Створення анімованих видеооткрыток в Photoshop CS6

Миникурс Створення анімованих видеооткрыток в Photoshop CS6 орієнтований на користувачів, які мають певний досвід створення анімації в Adobe Photoshop. У 8-ми видеоуроках на прикладі підготовки новорічної анимационно-музичної листівки розглянуті основні прийоми формування простий мультиплікації і роботи з відео - і аудіофайлами в Adobe Photoshop CS6.
До усіх уроків наводяться додаткові матеріали та файли, а до всього курсу - два прикладу готових анімованих листівок.
У видеокурсе також розглянуто приклад підготовки простого DVD з автозапуском, що дозволить створювати, використовуючи дані, отримані при прослуховуванні відеокурсу, свої листівки та відеопривітання для друзів, близьких або товаришів по службі до будь-якого свята або датою, записувати на DVD або флеш-диск і підносити в якості подарунка.

Дод. інформація:
Видеокурс може бути запущений в Windows або Mac OS X, причому для Mac OS X в браузері повинен бути включений javascript і встановлений Flash Player не нижче 11-ой версії.
Автор категорично не рекомендує розпакувати образ в папку і порушувати структуру папок, нормальна робота гарантується тільки з DVD диска, віртуального диска або зовнішнього носія (для запису на флеш-диск або зовнішній вінчестер використовуйте UltraISO). Якщо не виконується автоматичний запуск відеоплеєра, то слід скористатися рекомендаціями, прочитавши файл readme.html в кореневій директорії диска.
Автор: Юрій Піддубний
Видавництво: WDS HermitWork
Рік видання: 2012
Мова: російська
Формат: ISO
Відео: MP4, 1280х720, ~800 kbps, 30 fps
Аудіо: 125-159 kbps, 2 ch (стерео), 44 kHz
Розмір: 1,16 Гб

Скачати/Download Створення анімованих видеооткрыток в Photoshop CS6 :

Скачати Створення анімованих видеооткрыток в Photoshop CS6 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.