UAstream.Net » Російськомовні фільми » Героїня (Кінозірка) / Heroine (2012/BDRip)
Героиня (Кинозвезда) / Heroine (2012/BDRip)

Вона завжди в центрі променів софітів, камера любить її, фотографи не втомлюються за нею ганятися... Махи Арора - справжня суперзірка... у всіх сенсах цього слова! Вона не тільки знаходиться на вершині слави, вона фантастично вільна і незалежна.
Вона красива, знаменита, успішна, дуже-дуже багата і, звичайно, ще молода. Одним словом - незаплямоване досконалість. Так вона сприймається публікою. Але сумний парадокс полягає в існування темної тіні від занадто яскравого світла. На жаль, внутрішній світ Махи знаходиться в повному протиріччі з її публічним життям. Не так легко доводиться голові, яка носить корону... Ви готові зазирнути за лаштунки? І дізнатися, як робиться кіно?

Назва: Героїня (Кінозірка)
Оригінальна назва: Heroine
: 2012
Жанр: Драма, мелодрама, індійський, музичний
Випущено: Індія, Bhandarkar Entertainment, UTV Motion Pictures
Режисер: Мадхур Бхандаркар
У ролях: Каріна Капур, Арджун Рампал, Рандіп Лиха, Лиллет Дюбей, Шахана Госвамі, Дивья Датта, Паллави Шарда, Хелен, Ранвир Шорі, Мугдха Годсе, Мінакші Тапар, Санджай Сурі, Ракеш Бапат, Каника Діллон, Рашми Нигам, Гілберт Десаї, Кайзаад Котваль, Амріта Салуджа, Пуджа Чопра

Кинопоиск: 8.149 47
IMDB: 4.80 (1 690)

Файл:
Формат: avi
Якість: BDRip
Відео: XviD, 1273 Кбіт/с, 720x304
Аудіо: Російська (AC3, 6 ch, 448 Кбіт/с), гінді (AC3, 2 ch, 224 Кбит/с)

Героиня (Кинозвезда) / Heroine (2012/BDRip) Героиня (Кинозвезда) / Heroine (2012/BDRip) Героиня (Кинозвезда) / Heroine (2012/BDRip) Героиня (Кинозвезда) / Heroine (2012/BDRip)

Розмір: 2.06 ГБ
Тривалість: 02:30:16
Переклад: Професійний багатоголосий
Субтитри: Російські

Скачати Героїня (Кінозірка) / Heroine (2012/BDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.