UAstream.Net » Книги » ЗНО 2013. Фізика комплексне видання - Альошина М.

ЗНО 2013. Фізика комплексне видання - Альошина М.

Посібник складається з трьох частин. Перша частина містить навчальний довідник, який укладено відповідно до програми ЗНО з фізики і супроводжено схемами, рисунками, таблицями, та тренувальні тести з відповідями і обґрунтуванням ходу міркувань. У другій частині наведено 16 перевірочних тематичних тестів з відповідями. У третій частині подано 5 варіантів пробного тесту у форматі ЗНО з розв’язаннями, вказівками та відповідями до завдань, а також бланки відповідей.
Систематичне користування посібником дозволить учням оновити й узагальнити знання, ефективно підготуватися до ЗНО з фізики, закріпити навички самостійної роботи з довідковою літературою.

Формат: PDF (якісне сканування)
Мова: українська
Кількість сторінок: 336
Розмір: 50,27 Мб

Завантажити ЗНО 2013. Фізика комплексне видання - Альошина М.



Скачати ЗНО 2013. Фізика комплексне видання - Альошина М. скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.