UAstream.Net » Книги » Дискретна математика для програмістів (Видання 2-е, виправлене)
Дискретна математика для програмістів (Видання 2-е, виправлене)

Основне введення в дискретну математику, без знання якої неможливо успішно займатися інформатикою і програмуванням. Жодна з численних видань по цій дисципліні, що вийшли українською мовою, не читається з таким задоволенням і користю.
У доступній і досить цікавій формі автор розповідає про фундаментальні поняття дискретної математики - про логіку, множинах, графах, відносини і булевих функціях. Теорія викладена коротко і ілюструється численними простими прикладами, що робить її доступною навіть школяреві. Після кожної глави (починаючи з другої) розглядається додаток описаних методів до інформатики.

Доповнення у виданні українською мовою присвячені актуальним завданням теорії графів, рекурсивних алгоритмами, загальної проблеми перебору і завданням цілочисельного програмування.
Автор: Опис Хаггарти
Видавництво: Техносфера
Рік видання: 2012
Сторінок: 400
Мова: російська
Формат: PDF
Розмір: 12,4 Мб

Скачати/Download Дискретна математика для програмістів (Видання 2-е, виправлене) :

Скачати Дискретна математика для програмістів (Видання 2-е, виправлене) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.