UAstream.Net » Книги » "Смачно. Рекомендуємо!": Готовим на гриле
"Смачно. Рекомендуємо!": Готовим на гриле

Назва: Готовим на гриле
Серія: "Смачно. Рекомендуємо!"
Укладач: Л.М. Гуменна
ISBN: 978-966-9352-58-3
Вид-во: Талант
Рік: 2017
Cтор.: 64
Формат: pdf
Розмір: 54,15 Мб
Мова: російська

Апетитна курочка на грилі, запечені овочі-гриль, фрукти та гриби, ніжна сьомга, соковитий шашлик ... Смакота! А навчитися готувати страви дуже просто, якщо під рукою кулінарна книга «Готуємо на грилі». Пробуйте нові рецепти, створюйте власну Cookbook, і нехай на вашій кухні завжди панує магія натхнення!
53 сторінки рецептів різноманітних м'ясних, рибних або фруктових страв з докладними інструкціями, ілюстраціями і блоком для запису - все, що потрібно для зручного приготування кулінарних шедеврів!
Готуйте з задоволенням! Смачного! Для широкого кола читачів
"Смачно. Рекомендуємо!": Готовим на гриле "Смачно. Рекомендуємо!": Готовим на гриле "Смачно. Рекомендуємо!": Готовим на гриле

d o w n l o a d:
Скачати "Смачно. Рекомендуємо!": Готовим на гриле скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.