UAstream.Net » Журнали » Добра кухня № 4, 2018
Добра кухня № 4, 2018


Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 4 (85) квітень, 2018
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 34.8 Мб

Прості кулінарні шедеври на кожен день! - кулінарний журнал для всієї родини: \"Пробуджуємо смак до життя!\"
Цей журнал для справжніх господинь, які прагнуть тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! У журналі зібрано класичні кулінарні рецепти, оригінальні рецепти від читачів та страви національних кухонь народів світу, а також кулінарні поради, інформація про корисні продукти та здорове харчування тощо.
Тема номера: \"Світлого Воскресіння!\"
* \"До святкового столу\": великодні паски ; закуски; ковбаси і м’ясо, запечені у духовці* \"Рецепт на замовлення\": сирники і чізкейки * \"Поради дієтолога\" * \"Кулінарний екскурс\": млинець Dutch baby pancake * Школа декору * Духмяна випічка * \"На кухні великих кулінарів\": Ектор Хіменес-Браво * \"Напої\": віски з самогону * Дитяче меню * Рецепти від читачів * \"Вишивка\": Маки *
Смачного!
Добра кухня № 4, 2018 Добра кухня № 4, 2018 Добра кухня № 4, 2018 Добра кухня № 4, 2018
d o w n l o a d:

Скачати Добра кухня № 4, 2018 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.