UAstream.Net » Відео уроки » Краса і стиль: Інтимні стрижки та дизайн в зоні бікіні (2010) DVDRip
Краса і стиль: Інтимні стрижки та дизайн в зоні бікіні (2010) DVDRip

Краса і стиль: Інтимні стрижки та дизайн в зоні бікіні
2010 | Жанр: Навчальна відеопрограма | РОС | AVI/DVDRip | 632 МБ

Немає в світі жінки, яка б напередодні відпустки не згадала про таку процедуру, як епіляція в області бікіні, - вперті завитки, як відомо, шарму не додають.Тому людей, які йдуть далі і не просто видаляють волосся в найбільш інтимних місцях, а створюють там справжній витвір мистецтва, все більше і більше.Бікіні-дизайн - це не тільки останній писк моди, але і чарівний спосіб внести новизну в інтимні стосунки з коханою, а також метод візуальної корекції фігури.Інтимні стрижки користувалися популярністю ще в стародавньому Римі, в азіатських і мусульманських країнах волосся на лобку видаляли виключно з гігієнічних міркувань.Приналежні до вищих верств суспільства єгиптянки використовували для депіляції спеціальні рослинні суміші, фарбували волосся в інтимних місцях і прикрашали тіло орнаментом.Після сексуальної революції 60-х років з появою купальників "бікіні" і розвитком нудизму інтимна стрижка для багатьох стала звичайною справою.Досвідчений майстер по естетичному прикрасі тіла Ірина Седунова підкаже, як правильно підібрати форму стрижки і метод фігурної епіляції, розповість про види дизайну і дасть поради з догляду та корекції стрижок зони бікіні.Ви дізнаєтеся, як зробити собі самостійно найпростішу або найоригінальнішу стрижку, прикрасити себе чи близької людини незвичайним дизайном зони бікіні.
Краса і стиль: Інтимні стрижки та дизайн в зоні бікіні (2010) DVDRipКраса і стиль: Інтимні стрижки та дизайн в зоні бікіні (2010) DVDRip

Download
Скачати Краса і стиль: Інтимні стрижки та дизайн в зоні бікіні (2010) DVDRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.