UAstream.Net » Відео уроки » Як зробити дизайн Миникурс
Як зробити дизайн Миникурс

Мультимедійний курс, основне завдання якого - звернути увагу початківця дизайнера на можливі "підводні камені" дизайну, часто призводять новачків до невдач і розчарування.
Всього курс містить 6 уроків присвячених конкретній темі: дизайну логотипів і фірмових стилів, поліграфії, рекламі, упаковці, графіку і веб дизайну.

Бонусна книга Зробити логотип нескладно!:
У цій невеликій книжці розказана реальна історія створення одного логотипу. Ви зможете побачити буквально за кроками, як створювався логотип, як народжувалася його ідея, що цьому передувало. Методика створення цього знака універсальна і може застосовуватися для самих різних дизайнерських завдань.
Автор: Макельський С.
Рік видання: 2012
Мова: російська
Формат: EXE
Розмір: 140 Мб

Скачати/Download Як зробити дизайн Миникурс :

Скачати Як зробити дизайн Миникурс скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.