UAstream.Net » Російськомовні фільми » День космічних історій з Ігорем Прокопенко. Час гігантів (ефір від 03.01.2013) SATRip
День космічних історій з Ігорем Прокопенко. Час гігантів (ефір від 03.01.2013) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: День космічних історій з Ігорем Прокопенко. Час гігантів
Рік випуску: 2013
Жанр: документальний
Режисер: Вадим Артеменко

Згадки і навіть сліди велетнів можна знайти по всьому світу. Для античних авторів їх існування було реальністю. Гіганти згадуються навіть в Старому завіті. Вузькому колу експертів відомі знахідки кісток велетнів, ці артефакти визнані справжніми, але не виставлені в музеї.
Наука добре уявляє картину минулого і ця картина зацементована. Якщо дослідники знаходять який небудь об'єкт, який не вписується в загальну картину, у них з'являються м'яко кажучи, проблеми. Неможливо отримати визнання цих знахідок, вони відразу, без всякого дослідження, огульно визнаються фальшивками. В історії про велетів люди вірили аж до середніх століть, проте вже тоді, влада намагалася приховати будь-які наочні свідоцтва від широкого кола. Ці артефакти засекречені і знаходяться в запасниках музеїв.

Випущено: россия, телеканал РЕН ТВ
Тривалість: 00:48:23
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: XviD, 1316 Кбіт/с, 704x400
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір: 503 Mb

День космічних історій з Ігорем Прокопенко. Час гігантів (ефір від 03.01.2013) SATRipДень космічних історій з Ігорем Прокопенко. Час гігантів (ефір від 03.01.2013) SATRipДень космічних історій з Ігорем Прокопенко. Час гігантів (ефір від 03.01.2013) SATRip

Скачать: День космических историй с Игорем Прокопенко. Время гигантов (эфир от 03.01.2013) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати День космічних історій з Ігорем Прокопенко. Час гігантів (ефір від 03.01.2013) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.