UAstream.Net » Журнали » Дім, сад, город № 5, 2014
Дім, сад, город № 5, 2014

Название: Дім, сад, город
Номер/год: № 5 (305) травень/ 2014
ISSN: 1814-4357
Издатель: КП "Редакція журналу «Дім, сад, город»"
К-во стр.: 40
Формат: pdf
Размер: 54,84 Мб
Язык: Українська

Виробничо-практичний журнал “Дім, сад, город” – найпопулярніше в Україні видання для всіх, чиє життя та праця пов’язані із землею - дачникам, городникам, садівникам!. Видається українською мовою з січня 1989 року.
Журнал має постійні головні розділи: “Щедра грядка”, “Ходімте в сад” і “Домашня ферма”, які друкуються на 32 повнокольорових сторінках, а також безкоштовну вкладку (журнал у журналі) “Господар” (чорно-білий друк) на 16 сторінках. Крім головних розділів журнал має ще ряд підрозділів і рубрик, які містять різноманітну корисну інформацію: "Органічне сільське господарство", "Дім і садиба", "Допоможи собі сам", а також юридичні консультації, служба взаємодопомоги, оголошення (пропоную – хочу придбати), місячний календар, секрети кулінарії, господарю на замітку, зроби сам тощо. У журналі постійно діють конкурси “Господиня”, “Фотоконкурс”.
За роки існування журналу працівники редакції встановили тісні зв’язки з авторами усіх регіонів України. Тематика журналу формується, головним чином, на основі побажань читачів (городників, садівників, дачників, фермерів, народних умільців та винахідників), які надсилають до редакції листи з порадами, пропозиціями, побажаннями та статтями, в яких висвітлюють власний досвід господарювання. Журнал став істинно народним. А ще редакція плідно співпрацює з науковцями передових наукових закладів, що дозволяє мати змогу давати кваліфіковані поради фахівців, висвітлювати на сторінках журналу новини науки та передового досвіду.
Читайте в номері:
**Як подолати бур’яни * Гарна й цілюща момордика * Ягідний сезон відкриває жимолость * Брусниця * "Виноградник": прискіпливо вибирайте саджанці * Обрізування троянд * "Господар": як ми монтували поливну систему * Відтворення поголів’я і розведення коней * Саморобна коптильня * Ласуємо рибними стравами * та інші статті.
Дім, сад, город № 5, 2014 Дім, сад, город № 5, 2014 Дім, сад, город № 5, 2014 Дім, сад, город № 5, 2014

DOWNLOAD:
Скачати Дім, сад, город № 5, 2014 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.