UAstream.Net » Журнали » Сценарій до свята Святого Миколая
Сценарій до свята Святого Миколая

Сценарій до свята Святого Миколая | 11 Mb
В архіві 3 варіанти сценарію, плюс музичний супровід


От і наближається свято, якого з нетерпінням ми всі чекали – свято Миколая. Особливо це свято люблять діти, які ще з давніх давен на Україні його вважали найкращим святом у році, адже на це свято їм завжди дарували подарунки, якщо вони були слухняними протягом року, ну а неслухи могли вранці знайти різочку під подушкою.

Якби там не було, але в наш час, після набуття Україною незалежності, це свято одержало друге дихання, і його почали святкувати не тільки вдома, але й школах і дитячих садках. Ну а як на святі Миколая обійтися без сценарію ? Адже важливо все ретельно підготувати, щоб батьки, які прийшли подивитися на своїх дітей могли радіти їх виступам.

Download
Скачати Сценарій до свята Святого Миколая скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.