UAstream.Net » Ігри » LEGO STAR WARS III: THE CLONE WARS (2011/ENG/PSP)
LEGO STAR WARS III: THE CLONE WARS (2011/ENG/PSP)
Інформація про гру:
Назва:
LEGO Star Wars III: The Clone Wars
Рік випуску: 2011
Жанр:
Action, FPS
Розробник:
Traveller's Tales
Видавництво: LucasArts
Тип видання:
Full
Прошивка: All M33-x | GEN-x | Prometheus | 6.20 TN-X | 6.35 PRO-X
Тип образу:
ISO
Мова:
Англійська
Розмір: 1.28 GB

Опис:
Шанувальники серії LEGO Star Wars знову перенесуться в знамениту фантастичний всесвіт, зібрану з конструктора LEGO. Завдяки новій ігровій механіці вони будуть будувати, битися і розважатися з небувалим досі розмахом! Шукачам пригод належить виконати більше двох десятків сюжетних місій, а також подолати ще сорок бонусних рівнів. Вони побувають у недосліджених галактиках, зустрінуться з персонажами мультиплікаційного серіалу «Воєн клонів» і з героями класичних «Зоряних війн». Вражаючі графічні ефекти і неповторний фірмовий гумор; нові режими для гри - LEGO Star Wars III: The Clone Wars стане прекрасним розвагою для дітей і дорослих.
Скріншоти:
LEGO STAR WARS III: THE CLONE WARS (2011/ENG/PSP) LEGO STAR WARS III: THE CLONE WARS (2011/ENG/PSP) LEGO STAR WARS III: THE CLONE WARS (2011/ENG/PSP)
Установка: Розпакуйте архів Підключіть PSP до комп'ютера за допомогою USB шнура. Скопіюйте ISO / CSO образ гри в теку ISO на карті пам'яті. Запускайте гру з меню ГРА
Завантажити: LEGO STAR WARS III: THE CLONE WARS (2011/ENG/PSP)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати LEGO STAR WARS III: THE CLONE WARS (2011/ENG/PSP) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.