UAstream.Net » Програми » Symantec Endpoint Protection 11.0.6300.803 MP3 Eng
Symantec Endpoint Protection 11.0.6300.803 MP3 Eng

Symantec Endpoint Protection - комплексний продукт, що поєднує Symantec AntiVirus і ефективний засіб запобігання загроз, який забезпечує надійний захист переносних і настільних комп'ютерів і серверів від потенційно небезпечних програм. Продукт Symantec Endpoint Protection здійснює захист інформаційних систем від всіх видів атак, включаючи шпигунські програми.

Symantec Endpoint Protection включає технології автоматичного аналізу поведінки додатків і мережевих підключень, виявлення і блокування підозрілих дій, управління з можливістю заборони потенційно небезпечних дій пристроїв і додатків. Такий підхід забезпечує запобігання всім видам погроз і захист робочих станцій від цілеспрямованих і невідомих атак.
Завдяки використанню Endpoint Protection значно підвищується рівень захисту бізнес-ресурсів компанії. Продукт захищає робочі станції від внутрішніх і зовнішніх загроз. Symantec Endpoint Protection допомагає понизити загальну вартість програмного забезпечення за рахунок зменшення адміністративних витрат. Endpoint Protection спрощує управління безпекою робочих станцій і забезпечує ефективність експлуатації завдяки єдиній консолі.

Основні особливості:
Простота реалізації і розгортання.
Інтеграція сучасних технологій для комплексного захисту від проникнення в мережу шкідливих програм.
Вбудований модуль пошуку погроз Proactive Threat Scan для оцінки дій невідомих застосувань забезпечує виявлення і зменшення числа помилкових ідентифікацій без необхідності створення конфігурації на основі політик безпеки.
Об'єднання всього спектру технологій безпеки за допомогою єдиної консолі централізованого управління.
Підтримка Symantec Network Access Control.
Можливість роботи з іншими провідними постачальниками антивірусного програмного забезпечення, технологій IPS і інфраструктур контролю доступу до мережі.
Захист від нових загроз.
Захист від мережевих погроз за допомогою модуля Generic Exploit Blocking (GEB), який блокує потенційно небезпечні програми до їх попадання в систему.

Інформація про програму
Назва: Symantec Endpoint Protection 11.0.6300.803 MP3 Eng
Рік випуску: 2011
Платформа: os all
Мова інтерфейсу: multi lang
Ліки: є

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Symantec Endpoint Protection 11.0.6300.803 MP3 Eng скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.