UAstream.Net » Журнали » Календар виноградаря. Бібліотека "Дім, сад, город" № 4, жовтень-грудень, 2016
Календар виноградаря. Бібліотека "Дім, сад, город" № 4, жовтень-грудень, 2016

Назва: Календар виноградаря. Бібліотека "Дім, сад, город"
Номер/рік: № 4, жовтень-грудень, 2016
Вид-во: редакція журналу "Дім, сад, город"
К-ть стор.: 64
Формат: pdf
Розмір: 53,42 Мб
Мова: Українська, русский

Журнал «Дім, сад, город» видається з 1989 року. Це досвід тисяч садівників, городників, дачників, фермерів; кваліфіковані поради науковців; юридичні консультації, служба взаємодопомоги та знайомств; матеріали з проблем охорони здоров’я; оригінальні рецепти вітчизняної та іноземної кухні; для ділових людей оголошення і реклама; різноманітні конкурси, лотереї, виставки-ярмарки в усіх регіонах України. За роки існування журналу редакція встановила тісні зв'язки з авторами усіх регіонів України. Тематика журналу формується головним чином на основі побажань наших читачів, які надсилають до редакції листи з порадами, пропозиціями, побажаннями та статтями, в яких висвітлюють власний досвід господарювання. Журнал став істинно народним. А ще редакція плідно співпрацює з науковцями передових наукових закладів, що дозволяє мати змогу давати кваліфіковані поради фахівців, висвітлювати на сторінках журналу новини науки та передового досвіду.
Журнал має три постійних головних розділи "Щедра грядка", "Ходімте в сад" і "Домашня ферма", які друкуються на 32 повнокольорових сторінках, а також безкоштовну вкладку (журнал у журналі) "Господар" (чорно-білий друк) на 16 сторінках.
Бібліотека журналу «Дім, сад, город» - це спеціалізовані випуски (садівництво, городництво, квітникарство, народна медицина, тваринництво, будівництво, мала механізація).
"Календар виноградаря" -міні-енциклопедія робіт, починаючи від закладання виноградника. Поради з розмноження, формування молодого куща. Основні хвороби винограда.
Календар виноградаря. Бібліотека "Дім, сад, город" № 4, жовтень-грудень, 2016 Календар виноградаря. Бібліотека "Дім, сад, город" № 4, жовтень-грудень, 2016Календар виноградаря. Бібліотека "Дім, сад, город" № 4, жовтень-грудень, 2016


d o w n l o a d:
Скачати Календар виноградаря. Бібліотека "Дім, сад, город" № 4, жовтень-грудень, 2016 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.