UAstream.Net » Журнали » Робочий зошит з хімії учня 9 класу
Робочий зошит з хімії учня 9 класу

Назва: Робочий зошит з хімії учня 9 класу
Автор: О.А. Іванащенко, І.Г. Михайлова, А.В. Путніков
Вид-во: УВЦ "Школяр"
Рік: 2015
Формат: pdf
Стор.: 112
Мова: українська
Розмір: 50,72 Мб

Робочий зошит з хімії для учнів 9 класу складений відповідно до програми з хімії для загальноосвітніх навчальних закладів і відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки дев'ятикласників.
Зошит-конспект призначений для самостійної роботи учнів і для роботи під керівництвом вчителя. Мета посібника – допомогти вчителю в організації навчальної діяльності школярів так, щоб збільшення частки самостійної праці учнів на уроках приводило до розвитку їх вмінь і навичок.
Навчальний матеріал подається у вигляді опорних конспектів, наочних схем, таблиць, самостійних робіт та лабораторних дослідів.
Практичні роботи виділені в самостійний блок, який може використовуватись окремо від робочого зошиту.
Використання зошита дає можливість вчителю швидко та якісно підготуватися до уроку, підвищити ефективність процесу навчання та якість його результатів; для учнів – зробити уроки цікавими та захоплюючими, створювати «ситуації успіху», які дозволяють кожному учню отримувати задоволення від своєї праці, об`єктивно себе оцінювати, розвивати свої творчі здібності.
Він може бути використаний незалежно від того, за підручником якого автора навчаються учні.
Робочий зошит буде корисним для учнів, учителів і студентів вищих педагогічних закладів.

Тема 1. РОЗЧИНИ
Тема 2. ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ
Тема 3. НАЙВАЖЛИВІШІ ОРГАНІЧНІ СПОЛУКИ
УЗАГАЛЬНЕННЯ ЗНАНЬ З ХІМІЇ
Робочий зошит з хімії учня 9 класу Робочий зошит з хімії учня 9 класу Робочий зошит з хімії учня 9 класу Робочий зошит з хімії учня 9 класу Робочий зошит з хімії учня 9 класу
d o w n l o a d:
Скачати Робочий зошит з хімії учня 9 класу скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.