UAstream.Net » ТВ Передачі » Щорічний шоу-показ мод The Victoria's Secret Fashion Show (2012) HDTV
Щорічний шоу-показ мод The Victoria's Secret Fashion Show (2012) HDTV

 

Назва: Вікторія Сікрет Фешн шоу
Оригінальна назва: The Victoria's Secret Fashion Show
Рік виходу: 2012
Жанр: Шоу
Режисер: Victoria's Secret
У ролях: Izabel Goulart, Sui He, Erin Heatherton, Bregje Heine, Elsa Hosk, Chanel Iman, Constance Jablonski, Jacquelyn Jablonski, Alessandra Ambrosio та ін.

 

Про фільм: Поки Нью-Йорк відходить від стихійних лих, провідний бренд нижньої білизни victoria's Secret влаштував тут грандіозне фешн-шоу за участю топ моделей і зірок шоу-бізнесу. Нову феєричну колекцію жіночої білизни Victoria's Secret демонстрували такі зірки подіуму, як Адріана Ліма, Міранда Керр, Алессандра Амбросіо, Даутцен Крус, Лілі Олдрідж, Кендіс Свейнпол та інші «ангели» Victoria's Secret (як називають найбільш відомих моделей, що представляють продукцію компанії), а в проміжках виступали Ріанна, Джастін Бібер і Бруно Марс. Завершувала показ бразильська супермодель Алессандра Амбросіо (Alessandra Ambrosio) в найдорожчому бюстгальтері світу «Floral Fantasy Bra Gift Set» вартістю $2,5 млн.

Випущено: США, Victoria's Secret Fashion Show
Тривалість: 00:43:06
Озвучування: English (Оригінал)

Формат: ts
Якість: HDTV
Відео: 1920x1080 at 29.970 fps, MPEG-2, ~15.61 Mbps avg
Звук: 48 kHz, AC3, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~384.00 kbps avg
Розмір: 5 Gb

Щорічний шоу-показ мод The Victoria's Secret Fashion Show (2012) HDTVЩорічний шоу-показ мод The Victoria's Secret Fashion Show (2012) HDTV Щорічний шоу-показ мод The Victoria's Secret Fashion Show (2012) HDTV

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Скачати Щорічний шоу-показ мод The Victoria's Secret Fashion Show (2012) HDTV скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.