UAstream.Net » Книги » Корисні канікули. Прощавай, другий клас!
Корисні канікули. Прощавай, другий клас!

Назва: Корисні канікули. Прощавай, другий клас!
Серiя: Корисні канікули. Авторська школа Н. Компанець
Автор: Компанець Н. М.
Видавництво: ВГ «Основа»
Мова: українська
Рік: 2010
Код: 30ППШ52
ISBN: 978-966-333-669-5
Стор.: 96
Формат: pdf
Розмір: 30.24 MB

Cхвалено МОН України.

Дитина успішно закінчила навчальний рік. Проте перед батьками та вчителями постає завдання правильної організації відпочинку дитини в поєднанні з її інтелектуальним розвитком.
Посібник призначений для виконання завдань кожного дня протягом літніх канікул. Цікаві тексти для читання, завдання для повторення лічби, тренування уваги, самоконтролю, майстрування, кулінарії допоможуть підтримати і розвинути не тільки загальнонавчальні навички, але й увагу, пам"ять, мислення дітей, допоможуть їм зустріти наступний навчальний рік, не втративши набуті протягом попереднього навчального року знання. Особливу увагу посібнику приділено завданням для розвитку техніки читання та збільшення його швидкості. Матеріал книжки відповідає чинним шкільним загальноосвітнім програмам. Посібник надає вчителеві можливість забезпечити дітей додатковими завданнями на початку канікул, а також перевірити їх на початку наступного навчального року. Це сприятиме мотивації дітей та заохотить їх до щоденної роботи з посібником в літку. Для вчителів та учнів початкових класів, керівників методичних об"єднань шкіл, батьків.
Корисні канікули. Прощавай, другий клас! Корисні канікули. Прощавай, другий клас! Корисні канікули. Прощавай, другий клас!

Скачати Корисні канікули. Прощавай, другий клас! скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.