UAstream.Net » Програми » EverNote 4.6.0.7670
EverNote 4.6.0.7670

EverNote - органайзер, призначений для зручного зберігання і швидкого доступу до будь-яких записів, збереженим веб сторінок, електронним і телефонним повідомляється, адресній книзі, паролів, документів і т.д. Зручний, безкоштовний, а надалі - незамінний помічник для Вас!

Evernote 4 кардинально відрізняється від Evernote 3.5 за всіма параметрами. Хоча версія 3.5 і додала безліч чудових нових можливостей, у ній ми зіткнулися з низкою проблем, які неможливо було легко виправити: розмитий шрифт, довгий час завантаження, велике споживання пам'яті і погана підтримка відеокарт. Все це було обумовлено специфікою технологій, що лежать в основі 3.5 (Windows .NET і WPF), на які ми ніяк не могли вплинути. Зрештою ми скотилися до боротьби з помилками платформи замість роботи над новими можливостями, про яких нас просили користувачі. У підсумку ми вирішили почати з нуля, використовуючи тільки швидкий і надійний C++, в якому ми були впевнені. Як ви самі побачите, результат вийшов просто дивовижний. Ця нова версія покладе основу для більш швидкого розвитку Windows-клієнта.

Evernote 4 повинен забезпечити зручну роботу на будь-якому комп'ютері, будь то нетбук, старенький комп'ютер з Windows XP або ультрашвидка топова модель під керуванням Windows 7.
В ході тестування з апаратним забезпеченням ми встановили, що Evernote 4 запускається в п'ять разів швидше і використовує в два рази менше пам'яті, ніж Evernote 3.5.

Ми переробили кожен елемент користувальницького інтерфейсу, намагаючись зробити його швидше, простіше і привабливішою. Новий зовнішній вигляд не заважає вам працювати, дозволяючи зосередитися на своїх замітках, а не на кнопках і лінійках прокручування. Крім цього, нова версія працює набагато краще на різних видах дисплеїв, при будь-яких пропорціях екрану і з різними пристроями введення. Так що ви використовуєте мишу, клавіатуру або сенсорний екран для взаємодії з комп'ютером, працювати з Evernote 4 вам буде зручно.

Поліпшень інтерфейсу:
* Економія місця: Панель інструментів і системне меню тепер об'єднані і займають менше місця на екрані. Але ви завжди можете перейти до класичного вигляду меню у вікні налаштування.
* Швидкість відгуку: Перемикання між нотатками, виведення результатів пошуку, відкриття вікна Evernote і практично всі інші дії стали набагато швидше.
* Спрощене створення нотатки: Ми додали комбіновану «Нова нотатка», яка дозволяє вам вибрати тип створюваної замітки (текст, рукописний текст або зображення з веб камери). Наступного разу програма вже буде пам'ятати ваш вибір.
* Нове положення пошукового рядка: Пошук за заміток і опис умов поточного пошуку тепер розташовуються прямо над списком нотаток, що більш логічно. Переглянути опис поточного пошуку і кількість знайдених результатів можна, натиснувши на маленьку стрілку в кінці пошукового рядка. Можливість приховувати це опис звільняє місце для відображення самих нотаток.
* Більш ясна інформація про замітці: Панель інформації про примітки стала більш чіткою і зрозумілою, з назвою замітки, блокнота і посиланням на джерело прямо у верхній частині панелі. Також як і у випадку з пошукової панеллю, ви можете відкривати більш детальну інформацію про замітці. Навігація по панелі інформації та призначення міток за допомогою клавіатури стали набагато більш швидкими та ефективними.
* Більше варіантів взаємодії: Evernote 4 підтримує «мультитач» і безліч комбінацій клавіш.

В першу чергу Evernote 4 був створений для того, щоб забезпечити новий зручний спосіб роботи з сервісом і стати потужною платформою для величезної кількості нових функцій, які будуть реалізовані в найближчі місяці. Але, зрозуміло, ми не могли запуститися, не додавши дещо які цікаві можливості з самого початку.

Поліпшене копіювання
Скопійовані фрагменти веб сторінок - самий популярний тип заміток в Evernote. Тому в Evernote 4 ми вирішили оновити процес копіювання. Тепер, коли ви зберігаєте контент з Internet Explorer, Outlook і Firefox, ви побачите спливаюче вікно створення нотатки, яке дозволить додати мітки і вибрати блокнот призначення, не залишаючи вікна поточного додатка. Цей діалог можна пропустити, утримуючи клавішу Shift.

Користувачам Microsoft Outlook повинна припасти до смаку можливість копіювати в свій акаунт Evernote повідомлення, вкладення і навіть відразу кілька листів. При копіюванні з Internet Explorer і Firefox тепер зберігається більше елементів стилів і форматування, а кліпер працює більш надійно.

Поліпшене редагування
Ми витратили останні 9 місяців, покращуючи можливості редагування приміток, і тепер можемо похвалитися поруч новим відмінних додатків, таких як:
* редагування таблиць (включаючи додавання стовпців і рядків);
* більш зручну роботу з маркованими та нумеровані списки;
* поліпшену підтримку копіювання і вставки форматованого тексту з Internet Explorer, Office і інших додатків.
* Також панель інструментів редактора нотатки тепер дає доступ до вибору більшого числа кольорів і виглядає більш акуратно.

Розумні заголовки
Evernote тепер став більш розумно підходити до автоматичного формування заголовки приміток, базуючись на типі зберігається контенту. Наприклад, це може бути перший рядок тексту або заголовок веб сторінки скопійованого веб-фрагмента. Зрозуміло, ви в будь-який момент можете редагувати заголовок примітки.

Гнучке налаштування друку
Коли ви друкуєте одну або кілька заміток, то можете з діалогу друку натиснути на кнопку «Налаштування» і вибрати, яку інформацію про замітці ви б хотіли включити в друк.

Windows 7: Списки переходів
Крім того, що ми адаптували під Windows 7 зовнішній вигляд і взаємодії, ми також включили підтримку ряду нових можливостей Windows 7 , включаючи списки переходів, які дозволяють вам закріпити Evernote в панелі завдань і отримати швидкий доступ до основних функцій Evernote (синхронізації, пошуку і створення приміток) навіть якщо Evernote не запущений.

Windows 7: Автоматичне визначення місця розташування
Evernote 4 також підтримує більшу частину нових геолокаційних можливостей Windows 7. Тепер ви можете легко присвоювати дані про місцезнаходження зробленим заміток. Натисніть на текст “Натисніть, щоб вказати розташування...” в панелі інформації про замітці, і ваш комп'ютер з'ясує ваше розташування і додасть його до замітку.

Приховування непотрібних даних
Щоб більш ефективно використовувати простір екрану, деякі елементи інтерфейсу ми зробили прихованими до тих пір, поки вони не знадобляться.
* Інформація про замітці: Натисніть на шеврон біля заголовку примітки, щоб побачити інформацію про неї.
* Опис умов пошуку: Натисніть на шеврон у пошукового рядка, щоб переглянути та відредагувати умови пошуку.
* Масштаб: Щоб змінити розмір ескізів у відповідному режимі перегляду, піднесіть курсор миші до нижній частині списку приміток. Там з'явиться бігунок керування масштабуванням.
* Статус синхронізації: Кожен раз, коли Evernote 4 синхронізує зміни, відповідна статусний рядок тимчасово з'являється в нижньому правому краю екрана, не займаючи багато зайвого місця.

Changelog:
Improvements:
Removed "Account" & "Shared" tabs
Notebooks previously under Shared tab (aka Joined Notebooks) are now underneath your notebooks
Ability to create stacks Joined with Notebooks. You can create stacks that include your notebooks and joined notebooks.
Ability to drag Notebooks, All My Notes &
Improved indenting of Notebooks to conserve horizontal space
Misc Design modifications in left panel

Fixes:
Issue with tags disapperaing, and reappearing after resizing left panel
Fix for Leave Notebook randomly being disabled
Misc bug fixes

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Дом. сторінка: evernote.com
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 50,7 Мб

Download/Завантажити EverNote 4.6.0.7670

Скачати EverNote 4.6.0.7670 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.