UAstream.Net » Програми » Freemake Video Downloader 3.4.1.0 Portable
Freemake Video Downloader 3.4.1.0 Portable


Завантажувач відео, що дозволяє легко завантажувати відео з таких відеохостингів, як ВКонтакте, Яндекс, RuTube, Mail.ru, YouTube, Facebook, Google Video, MetaCafe, Vimeo, MTV і багатьох інших (більше 40 сайтів), зберігаючи їх в оригінальному форматі, або форматах для мобільних пристроїв AVI, MKV, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android. Крім цього, Freemake Video Downloader дозволяє зберігати аудіодоріжки з онлайн відео в оригінальному форматі і без втрати якості. Присутня можливість вибору якості відео, доступного для завантаження (1080p, 720p, 480p, 360P, 240p). Наш Downloader автоматично видаляє рекламу з відеороликів. Завантажити відео з YouTube без реклами! Завантажуйте RTMP відео з YouTube, вбудоване YouTube відео, а також приватне відео Ваших друзів.

Програма пропонує користувачам самостійно вибрати якість відео зі списку доступних для скачування, включаючи формати HD і 4K. Також можна використовувати проксі сервер для завантаження відео, недоступного в даному регіоні. Опція «Завантаження в один клік» дозволяє вибрати якість вихідного відео (у тому числі і HD) і вихідний формат, а також задати папку для збереження ролика, полегшуючи тим самим одночасну обробку великої кількості посилань.

Download YouTube, Facebook, Megavideo, MTV, Vimeo, Tubeplus and 50+ sites, extract audio from YouTube, convert online videos to AVI, MKV, MP3, iPhone, iPod, PSP, Android with YouTube video downloader from Freemake! Download YouTube video in 4K 4096p, HD 1080p, HD 720p, 480p, 360p, 240p. Freemake Video Downloader lets you set the quality for downloadable video. YouTube Downloader from Freemake automatically removes ads placed on YouTube videos. Download YouTube video without annoying ads!

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7(32bit)
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 18 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити Freemake Video Downloader 3.4.1.0 Portable

Скачати Freemake Video Downloader 3.4.1.0 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.