UAstream.Net » Програми » Ace Translator 10.0 Portable
Ace Translator 10.0 Portable


Легка у використанні утиліта для перекладу текстів, актульна для повсякденного використання. Програму можна застосовувати для екстреного перекладу інтернет сторінок або листування зі співрозмовником в чаті. Програма працює з багатьма мовами: португальським, голландським, французькою, китайською, німецькою, англійською, японською, грецькою, італійською та російською мовами (59 мов).

Ace Translator employs the power of Internet machine language translation engines, and enables you to easily translate Web contents, letters, chat, and emails between major International languages. Ace Translator supports translations between the following 59 languages.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7(32bit)
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 4 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити Ace Translator 10.0 Portable

Скачати Ace Translator 10.0 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.