UAstream.Net » Програми » ACDSee Canvas with GIS+ 14.0.1534
ACDSee Canvas with GIS+ 14.0.1534

ACD Systems Canvas - професійний графічний пакет, призначений для роботи з векторною графікою. Для професійних користувачів, що працюють з технічними ілюстраціями та графікою, програма пропонує повністю інтегровані інструменти, що допомагають створювати, збільшувати і забезпечувати колективну роботу із зображеннями. Програма підтримує велику кількість графічних форматів, включаючи популярні растрових і векторних форматів (BMP, PSD, GIF, JPG, PNG, AI, PDF, DWG, DXF і т.д.).
За допомогою цієї програми ви зможете додавати ефекти до ілюстрацій, текст і різну графіком, використовувати вбудовані інструменти малювання і редагування об'єктів, налаштовувати яскравість, контраст і насиченість, змінювати прозорість кожного об'єкта і багато, багато іншого.

Рік Випуску: 2012
Системні вимоги: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7/8
Мова інтерфейсу: Англійська
Терапія в комплекті (кейген)
Розмір: 128 мб.

Скачати/Download ACDSee Canvas with GIS+ 14.0.1534 :

Скачати ACDSee Canvas with GIS+ 14.0.1534 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.