UAstream.Net » Програми » Unified Color HDR Express 2.1.0 build 10028
Unified Color HDR Express 2.1.0 build 10028

HDR Express - автономна програма і Lightroom експортний плагін, призначена для створення та обробки HDR-знімків. HDR Express містить простий набір інтерактивних інструментів і пресетів. Розробники неабияк попрацювали над оновленням інтерфейсу, зробивши його інтуїтивно-зрозумілим, додали нові функції.
HDR Express работае з точністю 32-бітної плаваючої точки засновану на технології кольору Beyond RGB™, автоматично поєднує різні експозиції в одне HDR зображення. Дозволяє регулювати колір, яскравість і контраст, зберігаючи при цьому повний 32-бітний процес без Tone Mapping. Виробляє чіткі фото-реалістичні HDR зображення без ореолів і змін кольору.

Рік Випуску: 2012
Системні вимоги: 32-або 64 bit-bit Windows (XP, Vista, Windows 7, Widows 8).
Мова інтерфейсу: Англійська
Терапія в комплекті (крек)
Розмір: 32.7 mb.

Скачати/Download Unified Color HDR Express 2.1.0 build 10028 :

Скачати Unified Color HDR Express 2.1.0 build 10028 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.