UAstream.Net » Програми » Firefox 17.0.1 Final + Portable Addons + Plugins
Firefox 17.0.1 Final + Portable Addons + Plugins


Спеціальна версія веб браузера Mozilla Firefox, перетворена в переносний додаток, таким чином, що ви можете мати ваші закладки, паролі і розширення з собою. У цю збірку вже включені кращі на наш погляд доповнення, які зроблять вашу роботу в інтернеті більш швидкого і безпечного, позбавлять від настирливої реклами, допоможуть зберігати музику і відео з онлайн сервісів напряму, забезпечать прямий доступ до поточної погоду за вікном і сервісів перекладачів. Список доповнень: AdBlock Plus, NoScript, Video Download Helper, FEBE, FlagFox, FlashGot, Forecastfox, Globefish, TabMix, ImgLike Opera, Speed Dial.

Теми оформлення: AmbientFox, Blue Fox, Gradient iCool. Браузер також містить у собі ті ж можливості, що і Mozilla Firefox, у тому числі блокування спливаючих вікон, роботу з вкладками, вбудовані пошукові плагіни, поліпшений захист особистих даних, автоматичне оновлення і багато іншого.

До того ж він не залишає персональної інформації на машині з якої він працює, так що ви можете взяти ваш улюблений браузер разом з вашими улюбленими закладками і розширеннями з собою куди завгодно!

AdBlock Plus
Ох, уже ця реклама! Мало того, що вона по телебаченню кожні 10-20 хвилин, вона ще і в інтернеті оселилася. Якщо вам до жаху неприємно дивитися на рекламу, ваш вибір - Adblock Plus. Дане розширення для Mozilla Firefox покликаний зберегти нерви і добрий настрій, блокуючи вибрані вами рекламні зображення.

Тепер при заході на сайт з рекламою, наявної в списку фільтрів, Adblock Plus буде автоматично блокувати її без вашої участі. Щоб заблокувати заважає вам рекламний банер самостійно клацніть по ньому правою кнопкою миші та виберіть «Adblock Plus: заблокувати зображення».

NoScript
В даний час ситуація з безпекою в інтернеті більш ніж напружена - шкідливі програми розміщуються не тільки на сайтах з «полуничкою» і кряками, але і на доброчесних порталах, зламаних хакерами спеціально для цих цілей. У більшості випадків завантаження шкідливих програм на комп'ютер нічого не підозрюють користувачів відбувається за допомогою скриптів. Щоб побачити заблокированные елементи, клацніть по сторінці правою кнопкою миші і в контекстному меню виберіть «NoScript» - «Тимчасово дозволити на цій сторінці. Таким чином, ви дозволите виконання більшості скриптів, але до тих пір, поки не оновіть сторінку. Звичайно, NoScript - кілька маніакальний спосіб захисту, але, тим не менш, він працює і на 95% захистить вас від шкідливих програм, завантажуються за допомогою скриптів.

Video Download Helper
Зручне додаток для завантаження мультимедійних даних з web-сторінки - зокрема, відео з YouTube.

FEBE
FEBE - Firefox Environment Backup Extension, засіб створення резервних копій всіх ваших настоянок і розширень Mozilla Firefox. За кілька секунд ви зможете в окремій папочке зберегти закладки, паролі, історію, теми і всі встановлені розширення, включаючи саму FEBE. Вони не загубляться і не зітруться, оскільки при переустановленні Mozilla Firefox або роботі за іншим комп'ютером ви зможете швидко відновити звичні доповнення і всі свої дані.

FlagFox
Додаток, що показує фізичне місце розташування сервера в адресному рядку браузера у вигляді прапора держави. Більше представляє інтерес для SEO-майстрів, але іноді все-таки корисно знати, в якій країні знаходиться сервер сайту.

FlashGot
Додаток, що дозволяє завантажувати файли (у тому числі і всі знаходяться на сторінці відразу) за допомогою найбільш популярних менеджерів завантажень -- Download Master, ReGet, FlashGet, Internet Download Accelerator, LeechGet і т.п.

Forecastfox
Додаток, що дозволить вам завжди бути в кусі прогнозів погоди у вашій місцевості на строк до тижня. Після того як ви встановите програму, визначте для плагіна вашу місцевість (місто) і вид надання інформації.

Globefish (Google Translator)
Дозволяє практично "на ходу" переводити окремі слова і фрази простим виділенням тексту відразу на сайті!

TabMix
Завдяки Tab Mix Plus функцій у вкладок Firefox стане набагато більше. Тепер можна дублювати відкриті вкладки, контролювати центр їх розміщення, налаштувати команди для миші, повернути закриті вікна і вкладки та ін. Програма включає повнофункціональний месенджер сесій, за допомогою якого відновлюються і зберігаються комбінації відкритих посилань.

ImgLike Opera
Дозволяє обмежувати завантаження зображень і заощаджувати трафік з допомогою кешу і завантаження тільки певних зображень зі сторінки.

Mozilla Firefox - faster, more secure, easier to use and sporting a new look, this latest Firefox release sets a new standard for web browser innovation. Mozilla Firefox project (formerly Firebird, which was formerly Phoenix) is a redesign of Mozilla's browser component, written using the XUL user interface language and designed to be cross-platform. It is small, fast and easy to use, and offers many advantages over other web browsers, such as the tabbed browsing and the ability to block сервера pop up windows. Addons: AdBlock Plus, NoScript, Video Download Helper, FEBE, FlagFox, FlashGot, Forecastfox, Globefish, TabMix, ImgLike Opera, Speed Dial. Themes: AmbientFox, Blue Fox, Gradient iCool.

Mozilla Firefox - faster, more secure, easier to use and sporting a new look, this latest Firefox release sets a new standard for web browser innovation. Three key goals for Firefox 4: Making the browser faster, building up support for more powerful web standards like HTML5, and giving users full control over their online identities on the social web. That last one in particular is good news to us, as we've often advocated that identity belongs in the browser. Mozilla has been experimenting with different identity management techniques for the past year or so, and це good to see the company treating user identity as a primary “top 3" feature. The whole web is social now, and це time the user agent starts really acting as the усунути agent.

Mozilla Firefox is focused on improved memory handling, performance, and stability, improved XUL, and new core components such as application data stored in SQLite. Mozilla Firefox could break a few existing extensions and applications built on top of Firefox, and it will definitely include new optimizations if you like to build on the popular browser. Mozilla Firefox should have additional javascript and SVG features if you're that into sort of thing.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 94 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити Firefox 17.0.1 Final + Portable Addons + Plugins (Appz) (94 Mb)



Download / Завантажити Firefox 17.0.1 Final Portable (clear Appz) (82 Mb)

Скачати Firefox 17.0.1 Final + Portable Addons + Plugins скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.