UAstream.Net » Програми » Nitro Reader 3.0.9.8 Eng Portable

Nitro Reader 3.0.9.8 Eng Portable


Nitro Reader - PDF Reader файлів з розширеними можливостями. Програма дозволяє робити PDF документи - будь-які файли, які можна роздрукувати, Nitro читач з легкістю конвертувати PDF. Найпростіший спосіб - просто перетягнути потрібний файл на значок програми. Або вибрати Nitro Читач зі списку доступних принтерів, куди програма поміщає себе під час установки. Підтримує більше 300 форматів файлів. При перетворенні багато доступних варіантів кольору, орієнтації сторінки вбудовані шрифти і т.д., щоб допомогти вам отримати бажаний результат. Всі перетворені файли сумісні з іншими популярними PDF Reader.

Одним з важливих переваг пакету Nitro читачеві сучасний графічний інтерфейс, побудований за принципом стрічки, як в Office 2007. Крім високої продуктивності, пакет підтримує детальне управління безпекою, включаючи затемнені javascript-сценаріїв. Також користувач може контролювати інтерактивні функції кожного окремого файлу PDF-і спроби доступу в Інтернет.

Nitro Читач пакет має 100% сумісність з провідними інструментами для читання і редагування PDF-документів, включаючи продукти Adobe. Контекстно-залежна панель інструментів відображає користувачеві тільки ті функції, які застосовуються до поточного моменту - вона ??вивільняє максимальний простір для відображення документів. Можливість завершення електронні форми, а потім зберегти можна повністю виключити складний процес заповнення, друку та сканування форм для електронної доставки або архівування.

Функції введення тексту реалізовані в пакеті Nitro PDF Reader, дозволяють ввести новий текст в будь-якій частині електронного документа. Можливість вставки коментарів або іншого маркування забезпечити продуктивну спільну роботу з документами. Вставте особистий підпис, додавши документа файл з сканованих зображенням рукописного підпису користувача. У пакет також забезпечує зображення Nitro Читач особливість, яка інтегрується з програмою електронної пошти Outlook, на вікнах або пізнішої версії Vista, забезпечуючи зручний електронний дисплей вкладень у форматі PDF. Advanced PDF пакету Превью включає в себе інструменти для створення зображень документа або його фрагментів з наступним введенням в системний буфер обміну.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: English
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 21.6 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Nitro Reader 3.0.9.8 Eng Portable

Скачати Nitro Reader 3.0.9.8 Eng Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.