UAstream.Net » Програми » Babylon Pro 9.0.1 R5 Final + Patch
Babylon Pro 9.0.1 R5 Final + Patch


Babylon - всесвітньо відомий словник і програма для перекладу більш ніж на 75-ма мовами. Працювати зі словником дуже просто: після натиснення кнопкою миші (якою кнопкою - налаштовується) на цікавить слово з'являється вікно з його перекладом. Крім перекладу слів, Babylon включає англійські тематичні і тлумачні словники, а також має функції конвертації валют на поточну дату і перекладу заходів з однієї системи в іншу.

Англо-російсько-англійський та інші словники можна закачати додатково з сайту з сайту розробника. Крім власне словника, який можна використовувати в будь-який час, в режимі онлайн Babylon дозволяє скористатися величезними базами даних, зосередженими в таких глосарію, як Britannica, Amazon, Accuweather. Працювати зі словником дуже просто: після натиснення кнопкою миші (якою кнопкою - налаштовується) на цікавить слово з'являється вікно з його перекладом. Крім перекладу слів, Babylon включає англійські тематичні і тлумачні словники, а також має функції конвертації валют на поточну дату і перекладу заходів з однієї системи в іншу. Крім власне словника, який можна використовувати в будь-який час, при онлайн-работе (тобто під час підключення до Інтернету) Babylon дозволяє скористатися величезними базами даних, зосередженими в таких глосарію, як Britannica, Amazon, Accuweather.

25 мільйонів користувачів у світі вибрали для себе цей, мабуть, самий зручний швидкий і коректний словник-перекладач слів і словосполучень в один клік. Дозволяє перекладати з англійської мови на 50 мов світу, туди і назад. Не переобтяжений зайвими визначеннями, а моментально наводить значення слова в порядку його вживання, так точно, що інколи складається враження, що в цьому брав участь сам лінгвіст-носій мови. Управляється гранично просто, c допомогою позиціювання на слові і натискання "гарячих клавіш". Включає в себе англійські тематичні і тлумачні словники і можливість перекладу заходів з однієї системи в іншу. Має різні мовні регульовані движки для озвучування слів. При доступі в інтернет, програма дозволяє отримувати курси поточних валют і при необхідності додаткові значення перекладу, використовуючи величезні базами даних, зосереджені в таких глосарію, як Britannica, Amazon, Accuweather та інших, всього 1600 різних глосаріїв. Рекомендується для прямого професійного і домашнього використання або спільно з машинами-перекладачами типу PROMT, Socrat.

Функції
• Є більше 75 мов
• Більше 2000 словників
• Wikipedia @ клацання - 25 мов
• НОВИНКА! Перекладацький співтовариство в режимі реального часу
• НОВИНКА! Правопис та редагування
• НОВИНКА! Людський голос
• Безпроблемна інтеграція в орфографічні довідники Microsoft Office
• Переклад веб-сторінок і документів
• Переклад з будь-якої мови на будь-який одним натисканням
• Простий в установці
• Простий у використанні
• Провідні словники - Oxford, Britannica, Wikipedia

Установка
1. Встановити програму, але не запускати її.
2. Пропатчити!

Версія: 9.0.1 R5 Final
Рік випуску: 2011
Жанр: Словник
Розробник: Babylon Translation Software.
Мова інтерфейсу: Багатомовний (російська присутній)
Платформа: Windows XP, Vista, 7
Розмір файлу: 10.59 Mb

Babylon Pro 9.0.1 R5 Final + Patch


Скачать бесплатно Babylon Pro 9.0.1 R5 Final + Patch

Скачати Babylon Pro 9.0.1 R5 Final + Patch скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.