UAstream.Net » Програми » Free Studio 5.8.0.1130
Free Studio 5.8.0.1130

Studio Free - універсальний набір програм для редагування та конвертування медіа файлів, копіювання і запису мультимедійних дисків. Новий Studio Free складається з наступних 8 розділів: YouTube, MP3 і Аудіо, CD-DVD-BD, DVD і Відео, Фотографії, Мобілки, Пристрої Apple, 3D. Таким чином, новий інтерфейс включає в себе всі 39 програм, що дозволяє швидко знайти потрібну саме вам. Більш того, ми додали нові програми: Free Video to Sony PlayStation Converter та Free Video to Nintendo Converter.

Тепер наші YouTube програми скачують абсолютно будь-які відео з YouTube, у тому числі і ті, із завантаженням яких раніше виникали проблеми (наприклад, відео, вміст яких передається по потокового протоколу RTMP). З допомогою цього безкоштовного програмного забезпечення ви зможете конвертувати відео та аудіо файли в різні формати для iPod, PSP, iPhone, BlackBerry і інших мобільних пристроїв; записувати і копіювати DVD і CD диски; завантажувати і викачувати відео і музику на ваш комп'ютер, iPod, PSP, iPhone і BlackBerry; редагування аудіо та відео файли, а також записувати відео з екрану і робити скріншоти.


Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Дом. сторінка: dvdvideosoft.com
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 63,7 Мб

Download/Завантажити Free Studio 5.8.0.1130

Скачати Free Studio 5.8.0.1130 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.