UAstream.Net » Програми » Chasys Draw IES 4.01.01
Chasys Draw IES 4.01.01

Пакет додатків, що працює з графікою. Складається з 4 програм: графічного редактора, додатків перегляду і пакетної обробки фотографій і програми перетворення фотографій з цифрових апаратів. Редактор - сучасна і повнофункціональна програма, що має характеристики не гірше, ніж у деяких поширених комерційних продуктів.

Редактор - головна програма набору, включає море різноманітних інструментів і підтримує роботу з шарами. Ви вільно зміните графічні файли, справите сканування, створите анімацію, іконки, обкладинки для CD/DVD та багато іншого. Ви можете редагувати існуючі графічні файли і створити нові. У редактора є величезний асортимент всіляких кистей, можете застосувати олівець або ручку, виконати заливку, працювати пульверизатором і гумкою. Також присутній чарівна паличка, ретушер, вставка тексту , та й багато чого іншого. Редактор виконує кадрування зображень, їх поворот, обрізання і розмітку. Присутня велика кількість різноманітних ефектів. Є можливість змінювати контрастність і яскравість, насиченість і відтінок, рівні, палітру, різкість, розмивати або пом'якшувати фото, виконати усунення ефекту червоних очей. Є колірні ефекти (заміщення кольору, динамічний контраст, постеризація та ін.), придушення шуму, стилізація (тиснення, відображення,краю, ореол), спотворення і ін. Може підтримувати модулі Photoshop (.8bf).
Конвертер графіки може застосовувати всі ядра процесора і працює досить швидко. Виробляє пакетне перейменування фотографій, конвертація в різні формати ( .bmp, .avi, .gif, .j2k, .jp2, .jpg, .png, .pcx,.cd5, .tga, .tif, .ppm ) , поворот, так зміна розмірів.
Перегляд фотографій проводиться надзвичайно стрімко. Додаток може відкривати файли при їх простому перетягнути у вікно перегляду. Ви можете виконати перегляд в режимі повного екрану, дивитися багатосторінкові файли, повернути зображення, масштабувати та друкувати виконати конвертацію, і видаляти їх з диска.
Додаток роботи з файлами RAW, виконує їх імпорт з цифрової камери, змінюючи якість інтерполяції, баланс білого, яскравість, палітру і т.д., в інтересах отримання найбільшого якості. Може запустити редактор для коригування отриманого зображення.

Інформація про програму:
Назва: Chasys Draw IES 4.01.01
Рік випуску: 2012
Платформа: Windows 2K / XP / 2003 / Vista / 2008 / 7 (x32/x64)
Мова інтерфейсу: Багатомовний+російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: jpchacha.com
Розмір: 13,81 Мб

Скачати Chasys Draw IES 4.01.01 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.