UAstream.Net » Програми » Nero Burning ROM 12.0.28001 Rus Micro Portable
Nero Burning ROM 12.0.28001 Rus Micro Portable


Nero Burning ROM - не потребує особливого представлення програмний продукт від відомої німецької компанії Nero AG, який призначений для запису CD/DVD і Blu-ray дисків. Прожигайте диски навіть після переходу на Windows® 8. У додатку містяться додаткові можливості, які перевершують функції простого копіювання - наприклад за допомогою технології SecurDisc можна забезпечити найбільш надійний захист і читаність даних. Це єдина програма, яка вам необхідна для збереження ваших файлів та надання до них доступу.

Розширений, надійний і безпечний запис дисків - все готово до Windows® 8
Є причина, з якої багато людей вже багато років довіряють свої найважливіші дані програми Nero Burning ROM. Ця розширена програма для запису дисків дозволяє записувати надійні та захищені копії дисків CD, DVD і Blu-ray™.завдяки новим чудовим можливостям та підтримці Windows® 8 тепер просто не залишилося причин використовувати будь-які інші програми для запису.

Ефективна автоматична розбивка великих файлів на кілька дисків
Не витрачайте диски даремно. За допомогою Nero DiscSpan можна розділити файли великого розміру і записати їх на кількох дисках. Завдяки абсолютно нової функції Nero DiscSpan SmartFit можна автоматично розбивати дані на оптимальній кількості можливих дисків. Можна навіть використовувати диски різних типів, для того, що б економічно використовувати свої оптичні носії.

Маленькі штрихи, в яких вся різниця
Тепер за допомогою Nero Burning ROM можна робити диски CD, DVD і Blu-ray™, які починають відтворювати певний виконуваний файл з призначеним значком автоматично при вставлення диска у привід на ПК. Маленький висиджують, в якому і полягає вся різниця.

Стійкість до зношування і захист особистих даних
Врешті-решт, диски дряпаються і зношуються. Однак подряпані диски все ще можна використовувати. Завдяки технології Nero SecurDisc подряпини і зношування не впливають на записані дані. Більш того, технологія SecurDisc дозволяє захищати диски з даними паролем для забезпечення повної безпеки.

Копіювання звукових доріжок з компакт-дисков і конвертація аудіо
Це ще один з найпростіших способів створення власних проектів та записи своїх улюблених списків відтворення. Використовуйте Nero Burning ROM для копіювання аудіо компакт-дисков на комп'ютер, об'єднання їх і створення власних дисків для відтворення вдома або в машині. Крім того, конвертуйте аудіофайли різні високоякісні аудіоформати, включаючи APE, FLAC, AIFF, OGG і багато інших. Задавайте різні швидкості передачі для MP3/MP3 PRO для отримання найбільш якісного виходу при мінімальному обсязі займаного простору.

легко створюйте і прожигайте образи дисків
Використовуйте ImageRecorder, для того, що б без праці робити файли образів дисків - просто перетягніть потрібний вміст. Прожигайте формати образів дисків ISO, NRG, CUE та IMG на диски CD, DVD і Blu-ray™.

Ключові особливості Nero Burning ROM:
Підтримка всіх типів оптичних носіїв (CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD-RAM, DVD±R DL, BD-R, BD-RE, BD-R DL, BD-RE DL і ін.).
Підтримка всіх типів приводів.
Підтримка читання і запис образів ISO.
Можливість копіювання CD/DVD дисків.
Створення аудіо CD - і відео DVD-дисків.
Можливість створення завантажувальних дисків.
Шифрування персональних даних при записі за рахунок використання SecurDisc.
Стирання перезаписуваних дисків.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 62,22 Мб
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Nero Burning ROM 12.0.28001 Rus Micro Portable

Скачати Nero Burning ROM 12.0.28001 Rus Micro Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.