UAstream.Net » Програми » Parted Magic 2012 11.30 Final
Parted Magic 2012 11.30 Final

Parted Magic - це пакет утиліт для роботи з розділами жорсткого диска на базі завантажувального CD Linux. Дозволяє робити різні операції над розділами і підтримує велику кількість файлових систем.

Parted Magic - менеджер розділів на базі Linux, що працює з LiveCD, USB накопичувачів або через локальну мережу. Підтримуються будь-які операції з даними - переміщення, видалення, відновлення, клонування розділів і т.д. Крім цього, Parted Magic дозволяє проводити настройку встановленої операційної системи, а також отримати доступ в інтернет за допомогою вхідного в дристрибутив браузера Firefox.
Parted Magic підтримує роботу з файловими системами ext2, ext3, ext4, fat16, fat32, hfs, hfs+, jfs, linux-swap, ntfs, reiserfs, reiser4, xfs.

До складу Parted Magic входять наступні програми:
GParted - редактор розділів
Partition Image - інструмент для роботи з образами дисків
TestDisk - інструмент для відновлення завантажувальних записів
fdisk, sfdisk - редактори таблиці розділів
dosfstools - утиліта для створення і перевірки цілісності розділів FAT
ntfsprogs - інструмент для роботи з розділами NTFS

Всього до складу Parted Magic входять 70 різних утиліт для перевірки стану дисків, моніторингу, копіювання, резервне копіювання даних. Підтримуються файлові системи ext2, ext3, ext4, fat16, fat32, hfs, hfs+, jfs, linux-swap, ntfs, reiserfs, xfs, reiser4. Завантаження Parted Magic може здійснюватися з CD, USB-диска або по мережі.

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7
Дом. сторінка: partedmagic.com
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 274 Мб

Download/Завантажити Parted Magic 2012 11.30 Final

Скачати Parted Magic 2012 11.30 Final скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.