UAstream.Net » Програми » Reviversoft Registry Reviver v3.0.1.108 Final Portable
Reviversoft Registry Reviver v3.0.1.108 Final Portable


Registry Reviver - професійна програма для оптимізації і виправлення помилок системного реєстру Windows. Помилки можуть виникати після збою програмного забезпечення, встановлення драйверів, установок або видалення програм і.т.д. Помилкові записи в реєстрі операційної системи можуть призвести до різних наслідків, від різкого падіння продуктивності до нестабільної роботи операційної системи. Програма Registry Reviver використовуючи унікальні методи аналізу з легкість виправить всі знайдені несправності і допоможе вашому комп'ютеру працювати максимально швидко і стабільно.

Основні характеристики програми:
• Підвищення продуктивності вашого комп'ютера. Після використання Registry Reviver ви помітите негайні поліпшення продуктивності ПК і стабільності.
• Попередження збоїв і помилок PC - При запуску Registry Reviver регулярно, ваш комп'ютер буде завантажуватися швидше і стане більш стабільним, буде відчувати менше аварій і конфліктів.
• Простота використання. Більше Не потрібно бути технічно підкований і мати спеціальні знання ПК для того, що б правильно діагностувати помилки реєстру і потім редагувати їх за допомогою ручного інструменту. Registry Reviver зробить все це за вас і для вас швидко і легко.
• Виправити в один клік - Registry Reviver допоможе прискорити роботу PC, а також очистить ваш PC одним клацанням мишки!
• Заощаджує ваші гроші. Немає необхідності в дорогих послуги сервісних служб або купівлі нового ПК. За допомогою Registry Reviver ви можете зберегти працездатність вашого комп'ютера як нового.
• Registry Reviver захищає вас від помилок. Автоматичне відновлення створеної резервної копії гарантує, що якщо існують які-небудь проблеми з ремонтом, зміни можуть легко повернути ваш РС в первонвчальное стан в найкоротші терміни.
• Новий інтуїтивний і простий у використанні інтерфейс робить Registry Reviver зручною і простий у використанні програмою.
• Управління автозавантаженням. Дозволяє користувачам швидко і легко керувати, які програми вони хочуть бачити при завантаженні системи для оптимізації часу завантаження і загальної продуктивності ПК.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Багатомовний (російський присутній)
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: присутній
Розмір: 14,4 Мб
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Reviversoft Registry Reviver v3.0.1.108 Final Portable

Скачати Reviversoft Registry Reviver v3.0.1.108 Final Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.