UAstream.Net » Програми » EMDB 1.63 Portable
EMDB 1.63 Portable


Каталогізатор фільмів. Програма буде цікава насамперед тим, хто колекціонує зарубіжні фільми. Справа в тому, що програма працює з однією єдиною онлайнової бази даних - IMDB.com. У EMDB передбачено достатньо багато полів для введення інформації. Можна вказати носій, на який записаний фільм, мови, на яких для нього є субтитри, наявність меню і бонусів на DVD. Якщо у вашій колекції переважають ріпи, то можна вказати шлях до файлу на диску, також джерело, з якого зроблено конвертування - DVD, Blu-ray, відеокасета і т.д. Для кожного фільму передбачені поля, за допомогою яких можна вказати, що фільм переглянутий, є в колекції або що ви його лише хочете придбати.

EMDB is a small utility to keep track of your DVD collection. With an automatic import from the database of IMDB, export to csv, text or complete website, thumbnail cover preview, a loan tracker, search and function multi-language user interface. EMDB is written in C++ using Microsoft Visual Studio and doesn't need a .NET framework or any other external libraries.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7(32bit)
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 3 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити EMDB 1.63 Portable

Скачати EMDB 1.63 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.