UAstream.Net » Програми » iTunes 11.0.0.163
iTunes 11.0.0.163

iTunes - мультимедійний комбайн виробництва компанії Apple "всі-в-одному". Дозволяє слухати музику, включаючи передану інтернет-радіостанціями, дивитися відео, конвертувати медіафайли, а також записувати музичні компакт-диски і DVD. Основні особливості: багатосмуговий еквалайзер, візуалізація звуку, створення "інтелектуальних" списків прослуховування, кодування без пауз і з накладенням, нормалізація рівня гучності і дуже багато чого іншого, включаючи дуже хороше звучання плеєра, зручний інтерфейс і можливість копіювання композицій в пам'ять портативного плеєра Apple iPod. Крім цього, в iTunes вбудована функція доступу до платної службі завантаження музики он-лайн iTunes Music Store. Остання, щоправда, для російських користувачів навряд чи в найближчому майбутньому стане актуальним, але все ж... - багатомовний Інтерфейс.

Музика
За замовчуванням в iTunes використовується музика у форматі ААС, 128кбіт/сек. Саме в такому форматі йдуть всі придбані через iTunes Store пісні. Однак вбудований кодіровщік можна налаштувати і на MP3. При цьому, наприклад, пісні з компакт дисків, можна буде зберігати у форматі MP3. Музика, куплена в iTunes Store має вбудований механізм захисту і не може бути перекодована в інші формати штатними засобами. Однак ви можете записати пісню на диск, а потім з диска переписати на Ваш комп'ютер в будь-якому зручному для Вас форматі.

Фільми
9 травня 2005 року була представлена версія програми iTunes 4.8 в якій була реалізована підтримка відео. Користувачі могли копіювати свої фільми та кліпи в бібліотеку iTunes. 12 жовтня 2005 року, коли вийшов iTunes 6 в iTunes Store з'явилися перші відео: клипы і ТБ-шоу. Станом на 5 вересня 2007 року в iTunes Store представлено понад 550 Телепередач, більше 70 фільмів. Відео, купується через iTunes Store зазвичай закодовано на 540кбит/сек в захищеному форматі MPEG-4 (H.264) і має звукову доріжку у форматі ААС на швидкості 128кбіт/сек. iTunes підтримує відео у форматах .MOV, .MP4, 3GP і інших

Телешоу
Ви можете з легкістю купувати улюблені телепередачі і серіали і дивитися їх на своєму персональному комп'ютері, mac, iPod-е або iPhone-е.

Подкасти
Існують аудіо - і відеоподкасти. Подкасти поширюються безкоштовно, так і зі стягуванням плати. Для російськомовних користувачів можуть бути цікаві подкасти з новинами від НТВ.

Радіо
Ви можете слухати будь-яку з сотень радіостанцій online. Для цього Вам буде потрібно стабільне інтернет-підключення на швидкості хоча б 56 кбіт/сек (рекомендовано не менше 128 кбіт/сек).

iTunes Store
iTunes Store - on-line магазин, вбудований в iTunes, де можна придбати не тільки музику, але і фільми, подкасти і ТБ-шоу. Зараз iTunes Store доступний повноцінно тільки в 22 країнах - США, Австрії, Бельгії, Канаді, Данії, Голландії, Іспанії, Фінляндії, Франції, Греції, Ірландії, Італії, Люксембурзі, Нідерландах, Новій Зелании, Норвегії, Португалії, Швеції, Швейцарії, Великобританії. У всіх інших країнах (повний список становить 70 країн), включаючи Росію - вміст магазину ограничего контентом для iPhone і iPod Touch. Вартість пісень в iTunes Store 99 центів (як з захистом, так і без). Однак не всі пісні доступні без захисту.
Неоднорідність, як і відсутність будь-якого контенту в різних країнах - пояснюється позицією правовласників контенту. Компанія Apple має права тільки на розділ з програмним обеспением для iPhone і iPod Touch. Весь інший контент (музика, відео тощо). - є власністю звукозаписних компаній і кінокомпаній Голлівуду. Тільки власники вмісту можуть вирішувати - в магазині якої країни робити свої твори доступними.

AppStore
Також з останньою версією iTunes і оновлення прошивок iPhone і iPod Touch до версії 2.0, з'явилася можливість завантажувати додатки з AppStore на iPhone і iPod Touch на платній або безоплатній основі.

Функції iTunes:
- Навігація по мультимедійній бібліотеці, політерний пошук, подання даних у вигляді списку, сітки, CoverFlow.
- Організація мультимедійної бібліотеки, створення плейлистів, смарт-плейлистів, папок.
- Genius - технологія створення плейлистів (при виборі композиції програма запропонує відповідні композиції з інтернету).
- Редагування метаданих пісень, таких як «автор», «композитор», «обкладинка» та ін.
- Запис та імпорт композицій з CD дисків.
- Відтворення музики, фільмів, подкастів, багатосмуговий еквалайзер, визуализатор, режим міні-плеєра.
- Інтернет-радіо.
- Купівля композицій в інтернеті.
- Синхронізація з iPod, iPhone і Apple TV.

Рік випуску: 2012
ОС: Windows XP / Vista / 7
Дом. сторінка: apple.com
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 83/84,7 Мб

Download/Завантажити iTunes 11.0.0.163 x86


x64

Скачати iTunes 11.0.0.163 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.