UAstream.Net » Програми » Puran Utilities 1.0.4 Rus
Puran Utilities 1.0.4 Rus

Puran Utilities - набір корисних утиліт для обслуговування і оптимізації роботи персонального комп'ютера. Увазі користувачів пропонується два десятки безкоштовних інструментів, які можуть використовуватися окремо або в поєднанні один з одним. Користувачам більше не доведеться завантажувати необхідні інструменти з різних джерел, а простий і дружелюбний інтерфейс Puran Utilities забезпечить доступ до всіх програм з одного вікна

Наприклад, якщо вас не влаштовують кошти деінсталяції програм, які входять до складу Windows 7, інструментарій Puran Utility запропонує чудове альтернативне рішення. Утиліта Uninstaller пропонує ряд корисних функцій, таких як видалення записів з системного реєстру, експорт списку додатків і примусова деінсталяція програм, які не можуть бути видалені стандартним способом. За допомогою файлового шредера Permanent Delete ви зможете видалити конфіденційні дані без можливості їх подальшого відновлення. Просто додайте файли у список і вкажіть кількість необхідних циклів перезапису (1, 3 або 7). Користувачам потрібно оцінити ще кілька чудових інструментів.

Наприклад, утиліта Splitter допоможе розділити вибраний файл на декілька частин, додаток Delete History автоматично очистить журнали історії декількох web-браузерів, а Duplicate Finder виявить і видалити дублікати файлів. Будь-яку утиліту можна запустити вручну. Puran Utitlies також пропонує два цікавих режиму Batch Fix і Maintenance Wizard, які забезпечать послідовний запуск декількох додатків для автоматичного очищення жорсткого диска і оптимізації роботи системи. Опція Batch Fix дозволить виконати сканування диска і очистити його від снігу файлового сміття, позбавитися від порожніх папок, видалити вміст журналів історії, виправити непрацюючі ярлики, провести дефрагментацію системного реєстру і ін. А вбудований планувальник завдань дозволяє здійснювати зазначені операції без втручання користувача, згідно заздалегідь складеним розкладом.

Рік випуску: 2012
ОС: Windows Xp/2003/Vista/2008/7/8
Дом. сторінка: puransoftware.com
Мова інтерфейсу: Російська (від Wylek)
Ліки: freeware
Розмір: 9,3 Мб

Download/Завантажити Puran Utilities 1.0.4 Rus

Скачати Puran Utilities 1.0.4 Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.