UAstream.Net » Програми » Maxthon 3.5.2.1000 Final Portable
Maxthon 3.5.2.1000 Final Portable


Потужний багатовіконний браузер для масового користувача. Приголомшливо функціональний, зручний у використанні, підтримує скіни - ось основні відмінності Maxthon. Безліч дрібниць роблять ваш серфінг в мережі набагато комфортніше - і не вірте на слово, обов'язково спробуйте Maxthon самі! Вже більше 300 мільйонів користувачів у всьому світі оцінили можливості і переваги Maxthon. Вибирайте з більш ніж 1400 плагінів, які роблять Maxthon всемогутнім браузером. Вбудований Ad-Мисливець блокує потенційно небезпечну або просто дратівного рекламу, зображення і сторінки. Пакети фільтрів відсівають настирливі і неприємні веб сторінки, і це ви вирішуєте, що називати настирливим і набридливим.

Інші компанії продають програми віддалених конференцій, зняття знімків екрану, електронних паспортів і менеджерів паролів як окремі продукти. У Maxthon все це безкоштовно - як і він сам. Крім основної функціональності інтернет-оглядача Maxthon надає великий набір функцій для збільшення вашої зручності навігації в мережі.

Всі браузери мають вкладки, але вкладки Maxthon вміють більше інших: ви можете відокремлювати їх від основного вікна, дублювати, закріплювати, перейменовувати, зберігати їх в групи, автоматично оновлювати - і не тільки! Ви знайдете майже всі операції управління вкладками в контекстному меню.

Більшість браузерів зависають тим частіше, чим більше вкладок в них відкрито - варто зачекати однією з них, і висне весь браузер. Але не Maxthon. Його технологія ізоляції зводить стіни між вкладками, захищаючи браузер від невдалих сторінок і даючи вам більше часу для зручної навігації.

Інтелектуальне прискорення Maxthon
Збільшує швидкість завантаження часто відвідуваних вами сайтів.
Режим супер-прискорення може ще більше збільшити швидкість завантаження.

Використовуйте Автозаповнення
Заповнюйте всі форми на сторінках одним кліком. Maxthon вміє розпізнавати більшість полів вводу автоматично. Ви також можете зберігати дані форм для подальшого використання.

Видалення приватної інформації
Ви можете легко видалити всю інформацію про історію відвідування сторінок.
Можна також налаштувати автоматичне видалення при виході з Maxthon.

Пісочниця Maxthon
Виртуализует середу роботи браузера, запобігаючи виконання шкідливого коду і атаки троянів, блокує підозрілі сайти і захищає ваш онлайн-аккаунт.

The Ultimate Out-of-box Experience! Easy to use and powerful straight out of the box. Created by people thinking out of the box to come up with new ways to use the Internet. So out of the box, there's no box! Download now for free, forever! More than 100 million other smart Web users have. Maxthon Works the Way You Want It To. Swap, add, move, remove, and change Maxthon's tool bars, icons, menus, colors, skins, and layouts until it looks the way you would have designed it. Don't like menus? Use hot keys. Don't like hot keys? Use word aliases. Don't like aliases? Use toolbars. Don't like toolbars? Then use mouse gestures. It's all up to you.

Think we left something out? Pick from more than 1,400 plug-ins that make Maxthon the do-all of browsers.
Other companies sell remote conferencing, screen capture, electronic passports, and automatic password managers as separate programs. With Max, they're free - just like Maxthon itself.
Maxthon's so secure you can throw away that blanket.

Maxthon is 100% free of viruses, spyware, adware - any kind of malware.
The built-in Ad Hunter blocks harmful, or just irritating ads, images and pages.
Filter packs screen out offensive and irritating Web pages, and you decide what's offensive and irritating.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 34 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити Maxthon 3.5.2.1000 Final Portable (Appz)



Download / Завантажити Maxthon 3.5.2.1000 Final Portable (Thinstall) (45 Mb)

Скачати Maxthon 3.5.2.1000 Final Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.