UAstream.Net » Програми » CoolNovo 2.0.4.16
CoolNovo 2.0.4.16

Браузер, зроблений на основі проекту Chromium, повністю виконує всі те, що виконує Google Chrome, але містить додаткові корисні функції, які роблять роботу дуже зручною. Так, наприклад, він підтримує жести мишею, містить інтегрований блокування реклами, вдосконалений менеджер закачувань, захист особистої інформації, роботу в режимі IE та багато іншого. Раніше він іменувався ChromePlus.

Розширена різновид веб браузера Chrome, що містить кілька надзвичайно корисних доп здібностей, таких як жести мишею, супер перетягування, вдосконалений менеджер закачувань. Ви зможете застосовувати режим Internet Explorer при доступі до веб-сайтів, які не підтримують Chrome, відновити закриті вкладки одним натисканням кнопки на панелі інструментів. Для виконання жести мишею - натисніть праву кнопку мишки, перетягніть мишу та відпустіть кнопку. Це створює велику економію при серфінгу, наприклад, для переходу на попередню сторінку зробіть жест наліво. Усі рухи можна налаштувати. При перетягуванні тексту на сторінці, в новій вкладці відбувається пошук цього тексту в пошуковій системі, встановленої за замовчуванням. Якщо ви перетягніть картинку, вона відкриється в новому вікні. Браузер виконує повну підтримку розширень Google Chrome, які можуть розміщуватися в бічній панелі. Для більш комфортного скачування веб-браузер налаштований на деякі , користуються популярністю, менеджери закачувань. При відкритті іноземного сайту, веб браузер запропонує вам його автоматичний переклад. Ви зможете зробити обрання мови перекладу, або відмовитися від перекладу. Програма працює дуже скоро, так і застосовує значно меншу кількість ресурсів, ніж Chrome.

Інформація про програму:
Назва: CoolNovo 2.0.4.16
Рік випуску: 2012
Платформа: Windows XP / 2003 / Vista / 2008 / 7
Мова інтерфейсу: Багатомовний+російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: coolnovo.com
Розмір: 32,50 Мб

Скачати CoolNovo 2.0.4.16 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.