UAstream.Net » Програми » QIP 2012 Build 8866 Portable
QIP 2012 Build 8866 Portable


Сьогодні QIP підтримує протоколи OSCAR (ICQ), XMPP (Jabber), Gtalk, LiveJournal, Mail.Ru Agent, IRC і XIMSS (SIP), Twitter, Facebook, Vkontakte. QIP зробить спілкування зручним і приємним. Багато нових смайлів, аватари в контакт аркуші, твіттер і фейсбук і багато іншого. Тепер досить запустити QIP Infium для спілкування з усіма друзями. ICQ, Mail.ru Агент, Я.online, GTalk і інші сервіси - в одній програмі. У тебе кілька контактів однієї людини? Об'єднай їх в один метаконтакт! У QIP ти зможеш також дзвонити на будь-який телефон в будь-яку точку земної кулі! Працює швидко і немає реклами. В останній версії додано спілкування в мережі Vkontakte.

QIP - це клієнт із закритим вихідним кодом, призначений для передачі миттєвих повідомлень через інтернет. Працює під усіма версіями операційних систем сімейства Windows 2000 і вище. Для більш комфортного голосового спілкування додана підтримка USB-телефонів компанії SkypeMate. Jabber протокол портований в QIP з Miranda IM за спеціальною угодою з його розробниками.

QIP is a program for online communication. It's one of the most popular instant messengers. It is used by many thousands of users. QIP supports OSCAR (ICQ), XMPP (Jabber), Gtalk (Jabber), LiveJournal (Jabber), Mail.Ru Agent, IRC і XIMSS (SIP), Twitter, Facebook, Vkontakte. QIP is for instant message delivery and feedback. Messages from different people in one window. No advertisement during the communication. New opportunities appear constantly. Large set of skins. Fast and light.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 10 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити QIP 2012 Build 8866 Portable

Скачати QIP 2012 Build 8866 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.