UAstream.Net » Програми » ФотоШОУ 2.57
ФотоШОУ 2.57


ФотоШОУ — програма для створення музичних слайд-шоу з красивими ефектами переходів. Дозволяє додавати фотографії без обмежень, вставляти підписи і титри, використовувати теми оформлення і т.д. Готове слайд-шоу можна зберегти у вигляді. EXE, скрінсейвера або відео, в тому числі HD-якості, конвертувати в відео різних форматів, публікувати в Інтернеті (YouTube, RuTube, ВКонтакте), переглядати на мобільних пристроях.

Має зручний і легкий в освоєнні інтерфейс. Програма дає можливість зробити захоплюючий мультимедійний альбом з будь-яких фотографій. Безліч опцій, десятки різноманітних ефектів та індивідуальні налаштування кожного слайда відкриють нові горизонти для вашої творчості. ФотоШоу ідеально підходить для перетворення фотографій в музичні відеоролики, створення фото-презентацій продукції і навіть мультимедійних листівок. Готове слайд-шоу можна конвертувати у відео різних форматів - для публікації в Інтернет (YouTube, RuTube, ВКонтакте), перегляду на мобільних пристроях (PSP, смартфонах, комунікаторах), а також в HD-формат для видовищного перегляду на екранах великого розміру.

Ефекти переходів
Десятки традиційних і оригінальних ефектів переходів додадуть вашому слайд-шоу особливу виразність. Ви можете використовувати як класичні переходи, наприклад, розчинення, так і сучасні - перегортання, згортання, зірки ...
Музичне шоу!
Створюйте яскраві музичні слайд-шоу - динамічні або романтичні! Програма підтримує додавання необмеженого числа музичних файлів MP3, WAV, WMA. За допомогою фонової мизикі ви зможете додати вашому слайд-шоу особливий настрій ...
Відео слайд-шоу
Конвертуйте ваше слайд-шоу з фотографій на відео! Програма підтримує всі популярні кодеки, включаючи DivX, MPEG4, H.264, 3GP і ін ФотоШоу включає готові настройки для будь-яких цілей - від простого відео для телефону до full HD вищої якості ...
Мобільне шоу
Створюйте ефектні слайд-шоу для мобільних пристроїв - смартфонів, комунікаторів, iPhone, iPod, PSP, плеєрів і т.п. Музичне слайд-шоу на мобільному - це відмінний спосіб показати свої фотографії. Підтримуються більшість сучасних телефонів!
Віртуальний екран
Унікальна функція ФотоШоу - віртуальний екран. Показуйте ваше слайд-шоу на екрані віртуального телевізора чи монітора, на аркуші паперу, на рекламному щиті або навіть у кінотеатрі. Здивуйте ваших друзів оригінальним слайд-шоу. Такого ще не було!
Покажіть всім!
ФотоШоу дозволяє конвертувати відео слайд-шоу у формати, оптимальні для завантаження на відеохостинги та соціальні мережі. Тепер ви з легкістю зможете розмістити ваше слайд-шоу на YouTube, RuTube, ВКонтакте, MySpace і інших популярних сайтах!
Програма для створення слайд-шоу включає також готовий набір шаблонів слайдів, в тому числі титрів і фонових зображень. З ними ваш фото фільм стане ще цікавіше!

Установка
Встановити програму, зареєструвати даними з keymaker.exe або з KEYs.txt
Заборонити програмі мережеву активність

Версія: 2.57
Рік випуску: 2011
Жанр: Графічний редактор
Розробник: AMS Software
Мова інтерфейсу: Російський
Платформа: Windows 2000, XP, Vista, 7
Розмір файлу: 40,37 Мб

ФотоШОУ 2.57


Ск5ачать бесплатно ФотоШОУ 2.57

Скачати ФотоШОУ 2.57 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.