UAstream.Net » Програми » 3DP Net 12.11 Portable
3DP Net 12.11 Portable


Програма автоматично визначає встановлену мережеву карту і підбирає самий новий потрібний драйвер. Підтримує режим без підключення до мережі. У випадку якщо у вас на всі мережеві карти комп'ютера встановлені драйвера, і працюють, отримаєте сповіщення, що з комп'ютером все ОК і втручання утиліти не потрібно. Прекрасно працює в 32-х і 64-х бітних версіях операційних систем.

Хоча сучасні операційні системи автоматично знаходить практично все обладнання і встановлює необхідні драйвера, але як завжди є винятки, за законом підлості, зазвичай проблеми виникають з мережевими картами. Получається замкнуте коло, щоб завантажити потрібний драйвер потрібно підключення до інтернету, а для отримання до інтернету потрібна працююча мережева карта. Деякі скажуть, а як же CD диски які йдуть до комп'ютера. У більшості користувачів їх немає, або виробники мають схильність, напхати драйвера для всіх чіпів які використовують (щоб було напевно), тоді можна витратити багато часу, ставлячи все по черзі, поки методом тику не знайдемо потрібний драйвер. Загалом якщо мережева карта автоматично не встановлюватися, можна цікаво і пізнавально провести час, проявляючи неймовірну хитрість і спритність, щоб знайти потрібні драйвери. Всіх цих проблем можна уникнути, якщо використовувати утиліту 3DP Net яка в одне натискання кнопки миші допоможе встановити драйвера на мережеві карти, у тому числі і бездротові.

Під час завантаження програми дивує її розмір у 60 мегабайт, секрет відкривається просто, сюди упакували драйвера мережевих карт, які можна зустріти у користувачів, під всі актуальні версії операційних систем. Запустивши отриманий файл у початку буде розпаковані файли (як з архіву), тільки потім буде запущена програма. Головне не забудьте в яку папку були розпаковані файли, щоб видалити після того як 3DP Net більше не знадобитися.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Multilang...
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 59.53 Mb
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: 3DP Net 12.11 Portable


Скачати 3DP Net 12.11 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.