UAstream.Net » Програми » Top 9 Adobe Applications Portable Rus
Top 9 Adobe Applications Portable Rus


Програмне забезпечення Adobe - дає нове уявлення про розробку цифрових носіїв, забезпечуючи високу швидкість роботи і охоплення аудиторії в будь-якій точці світу.

У пакет Top 9 Adobe Applications увійшли:
- Adobe After Effects CS6 11.0.2.12 Rus - відома програма для редагування відео та динамічних зображень, створення композицій, різних ефектів і анімації. Найбільш часто її використовують для обробки видеоматерилов (пост-продакшн), створення музичних кліпів, рекламних роликів, анімації, титрів, а також безлічі інших елементів, для яких необхідні цифрові відеоефекти.

- Adobe Audition CS6 5.0.2.7 Rus - професійний інструмент для роботи з аудіо файлами, призначений для фахівців в області обробки аудіо-і відеопродукції. Adobe Audition пропонує необмежені можливості мікшування, редагування, створення майстер-копій і обробки звукових спецефектів. Продукт поєднує гнучкість технологічного процесу з простотою у використанні і дозволяє робити різноманітну аудіо-продукцію найвищої якості.
- Adobe Dreamweaver CS6 12.0.1.5842 Rus - нова версія програми для створення професійних веб-сайтів. Програмне забезпечення для веб дизайну Adobe Dreamweaver CS6 містить інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс для створення і редагування веб-сайтів і мобільних додатків. Використовуйте «гумові макети» (Fluid Grid Layouts) з межплатформенной підтримкою для створення сторінок. Переглядайте макети в панелі «багатоекранний перегляд» перед публікацією.
- Adobe Fireworks CS6 12.0.0.236 Rus дозволяє робити чудові макети веб-сайтів і мобільних додатків ще швидше - без написання коду. Поширюйте векторні і растрові зображення, розмітку, 3D-графіка та інтерактивний контент на планшетних пристроях і смартфонах.

- Adobe Illustrator CS6 16.0.2 Rus управляється новою системою Adobe Mercury Performance System, яка дозволяє обробляти великі, складні файли з високою швидкістю і надійністю. Сучасний, оновлений інтерфейс оптимізує виконання повсякденних завдань. Передові інструменти для творчості дозволяють більш ефективно втілювати ідеї.
- Adobe InDesign CS6 8.0.0.370 Rus являє собою універсальний додаток для публікації контенту, який забезпечує точний контроль над дизайном і типографікою на рівні пікселів. Створення стильних виразних сторінок для друку, планшетних ПК та інших екранів. Зручна адаптація макетів до різних форматів сторінок, погляди і пристроїв зі збереженням високої якості зображення.
- Adobe Photoshop CS6 Extended 13.0.1.1 Rus - програма для обробки растрової графіки. Підтримується безліч графічних форматів. Adobe Photoshop дозволяє робити нові зображення, так і редагувати їх. Фотошоп застосовують для створення фотореалістичних зображень, для роботи з кольоровими відсканованими зображеннями, для ретушування, корекції, колажування, трансформації графіки, кольороподілу і т.д.

- Adobe Premiere CS6 6.0.0.319 Rus - відома програма для редагування відео та динамічних зображень, створення композицій, різних ефектів і анімації. Найбільш часто її використовують для обробки видеоматерилов (пост-продакшн), створення музичних кліпів, рекламних роликів, анімації, титрів, а також безлічі інших елементів, для яких необхідні цифрові відеоефекти.

- Adobe Photoshop Lightroom 4.2 Rus - програма є невід'ємним додатком в сучасному робочому процесі цифрової фотографії. Тепер з'явилася можливість швидкого виконання дій з імпорту, обробки і демонстрації зображень, а також управління ними - як для одного знімка, так і для цілої серії знімків. Покращені інструменти виправлення, потужні функції систематизації і можливість гнучкої настройки параметрів друку прискорюють процес роботи.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Автори: punsh (завантажувач), distortion (файли для портативної версії)
Платформа: Microsoft Windows XP SP3, Windows 7 SP1, Windows 8; ОС Windows 7 SP1 (64-розрядна версія) необхідна для Adobe Premiere Pro, After Effects та Encore
Інтерфейс: російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір:1,12 Гб
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Top 9 Adobe Applications Portable Rus

Скачати Top 9 Adobe Applications Portable Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.